Τραμπ: «Έπρεπε να αφήσω τον γιο του Μπολ και τους άλλους στη φυλακή!» (pic)

Γιώργος Κούβαρης
Τραμπ: «Έπρεπε να αφήσω τον γιο του Μπολ και τους άλλους στη φυλακή!» (pic)

bet365

Με αφορμή τις δηλώσεις του ΛαΒάρ Μπολ ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν βοήθησε ιδιαίτερα για να επιστρέψει ο γιος του στην Αμερική μαζί με τους άλλους παίκτες του UCLA, ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε στην... αντεπίθεση!

Συγκεκριμένα, ο Λαβάρ Μπολ είχε πει ότι «για τι ακριβώς ήταν εκεί; Μη μου λέτε τίποτα! Όλοι θέλουν να φαίνεται ότι βοήθησε;» θέλοντας να εκμηδενίσει το γεγονός ότι δέχτηκε βοήθεια από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν το... άφησε να περάσει έτσι και σε σχετικό tweet είπε ότι... έπρεπε να τους αφήσει όλους στην φυλακή!

«Τώρα που και οι τρεις παίκτες έφυγαν από την Κίνα και γλίτωσαν αρκετά χρόνια στη φυλακή, ο ΛαΒάρ Μπολ, ο πατέρας το ΛιΆντζελο, δεν δέχεται αυτά που έκανα για τον γιο του και ότι η υπόθεση της κλοπής δεν ήταν ιδιαίτερη υπόθεση. Έπρεπε να τους αφήσω στην φυλακή!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα