Το... κρύο αστείο του Γερέμπκο για τον... Σουηδό Σβεντ!

Το... κρύο αστείο του Γερέμπκο για τον... Σουηδό Σβεντ!

Gazzetta team
Το... κρύο αστείο του Γερέμπκο για τον... Σουηδό Σβεντ!

bet365

Ο Γιόνας Γερέμπκο είναι μάλλον πολύ ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του στην Χίμκι, που θέλησε να αστειευτεί, αλλά χωρίς επιτυχία!

«Σβεντ» (Швед) στα ρωσικά σημαίνει «Σουηδός» και ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ της Χίμκι θέλησε να αστειευτεί, μιας κι είναι από την Σουηδία.

«Είναι ωραία που τώρα θα υπάρχουν δύο... Σουηδοί στην ομάδα. Πάντα μού άρεσε ο τρόπος που παίζει ο Σβεντ και ήδη κάναμε ένα αστείο με αυτό! Είναι πολύ ταλαντούχος, χαίρομαι που θα είμαι συμπαίκτης του», είπε ο Γερέμπκο, κατά την ανακοίνωσή του από την Χίμκι.

Επίσης, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να παίξω σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ανυπομονώ να αναμετρηθώ με τους τοπ ευρωπαϊκούς αντιπάλους. Πέρασα 10 χρόνια στις ΗΠΑ και τώρα επιστρέφω στην Ευρώπη. Πάντα ήθελα να παίξω στην Euroleague. Γνωρίζω πολλά για την Χίμκι, τους παίκτες και τους προπονητές. Η ομάδα έχει τους καλύτερους Ρώσους και ξένους παίκτες. Έχω παίξει ενάντια στην εθνική Ρωσίας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξέρω τι είναι το ευρωπαϊκό μπάσκετ, οπότε δεν νομίζω πως θα έχω προβλήματα προσαρμογής. Θα χαρώ να εξερευνήσω την Ρωσία και την Μόσχα επίσης, μιας και δεν έχω βρεθεί ποτέ ξανά εδώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα