Τίμα: «Στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσω που θα παίξω του χρόνου»

Τίμα: «Στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσω που θα παίξω του χρόνου»

bet365

Ο Λετονός φόργουορντ με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θα αποφασίσει σε ποια ομάδα θα παίξει του χρόνου, στο τέλος της σεζόν.

Ο Γιάνις Τίμα ανήκει στον Ολυμπιακό ο οποίος τον παραχώρησε δανεικό στη Χίμκι.

Οι εμφανίσεις του Λετονού στην VTB έχουν αναγκάσει τον Ρίμας Κουρτινάιτις να σκέφτεται σοβαρά την παραμονή του και την επόμενη σεζόν

Στον Ολυμπιακό θα ήθελαν να αποδεσμευτούν από το συμβόλαιο του Τίμα ενώ και ο ίδιος ο παίκτης αισθάνεται όμορφα στη Χίμκι.

Μετά τη χθεσινή νίκη επί της Ούνικς ο Τίμα μιλώντας σε Μέσα της Ρωσίας ανέφερε, «Δεν σκέφτομαι ακόμη για το αν θα παίζω με τη Χίμκι και την επόμενη σεζόν στην Euroleague, καθώς αυτό θα το αποφασίσω στο τέλος της σεζόν. Από την άλλη, αυτό το θέμα αφορά και τον μάνατζερ μου. Το βασικό για φέτος είναι πως πετύχαμε τον μεγάλο μας στόχο, που είναι η συμμετοχή της Χίμκι στην Euroleague. Αυτό, ήταν το πιο σημαντικό για εμάς»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα