Πρίφτης: «Σημαντική η προσθήκη του ΜακΚόλουμ»

Πρίφτης: «Σημαντική η προσθήκη του ΜακΚόλουμ»

Κάτια Πετροπούλου
Πρίφτης: «Σημαντική η προσθήκη του ΜακΚόλουμ»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τα συμπεράσματα που έβγαλε από την νίκη επί της Γαλατάσαραϊ και σχολίασε την νέα μεταγραφή της Ούνικς, τον Έρικ ΜακΚόλουμ

Ο προπονητής της ομάδας του Καζάν είπε αρχικά στην κάμερα της COSMOTE TV: «Είχαμε δύο πρόσωπα στο ματς. Στο πρώτο μέρος είχαμε σοβαρότητα, καλή νοοτροπία και πειθαρχία. Στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί. Μας επηρεάζουν οι τραυματισμοί, δεν είχαμε ενέργεια, υποτιμήσαμε την αντίπαλο και δεν ήταν σωστό. Έπρεπε να την διαβάσουμε καλύτερα».

Για τη νέα προσθήκη της Ούνικς, τον Έρικ ΜακΚόλουμ, ανέφερε: «Θα δείξει στην πορεία αν ειναι σωστή αυτή η προσθήκη. Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη. Η ομάδα μας έχει καλή χημεία. Ο ΜακΚόλουμ θα μας ενισχύσει σημαντικά στο EuroCup».

Για το τι να περιμένει κανείς από την ομάδα του, ο 49χρονος τεχνικός υποστήριξε: «Προσπαθούμε μέσα από την άμυνα να δημιουργήσουμε συνθήκες, για να αποδιοργανώσουμε τον αντίπαλο. Θέλουμε να παίξουμε σωστά, να οργανώσουμε το παιχνίδι μας. Δεν νομίζω ότι στο σύγχρονο μπάσκετ υπάρχει παιχνίδι με μια διάσταση».

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα