«Κράτα μια θέση εκεί ψηλά για μένα, αδελφέ...» (pics)

«Κράτα μια θέση εκεί ψηλά για μένα, αδελφέ...» (pics)

bet365

Ο κόσμος του μπάσκετ και του αθλητισμού είναι συγκλονισμένος από το τραγικό τέλος του Τάιλερ Χάνεϊκατ και οι παίκτες αποχαιρετούν τον Αμερικανό φόργουορντ!

Όπως μεταδίδουν τα αμερικάνικα πρακτορεία ειδήσεων από νωρίς το πρωί, ο Αμερικανός φόργουορντ που αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα σκοτώθηκε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς!

Λίγη ώρα μετά την τραγική είδηση, οι παίκτες ανάρτησαν μηνύματα στο Twitter, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι ο Χάνεϊκατ είναι νεκρός.

«Η οικογένεια του μπάσκετ έχει συγκλονιστεί από τα σημερινά νέα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Χάνεϊκατ. Προσευχές να μείνουν δυνατοί» έγραψε ο Τρεμέλ Ντάρντεν.

«Δεν μπορεί να είναι αλήθεια! Θέλω λεπτομέρειες! Όσο το δυνατόν πιο σύντομα! Αν σκότωσαν αυτόν τον άνθρωπο για τον λάθος λόγο» εξήγησε ο Άαρον Τζάκσον.

«RIP Τάιλερ Χάναϊκατ... Κράτα μια θέση για μένα εκεί ψηλά αδελφέ... Σε αγαπώ μικρέ» ήταν το μήνυμα του Τρέι Τόμπκινς της Ρεάλ.

«Μισώ να ξυπνάω με άσχημα νέα, η ζωή είναι πολύ μικρή. Μέναμε μαζί όταν ήμασταν μικροί και δουλεύαμε σκληρά. Ήταν συγκάτοικός μου εκείνη την εβδομάδα. Ταιριάξαμε αρκετά από τότε. Όποια κι αν είναι η ιστορία ξέρω ένα πράγμα, ήταν ένας σπουδαίος τύπος με καλή καρδιά. Αντίο Τάιλερ» ήταν το μήνυμα του Έρικ ΜακΚόλουμ.

Basketball family is shaken by today's news. Condolences to the family of Honeycutt! Prayers for comfort and strengthen.

— tremmell darden (@tremenduz) 7 Ιουλίου 2018
 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα