Αστάχοφ: «Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον Μπαρτζώκα»

Αστάχοφ: «Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον Μπαρτζώκα»

Gazzetta team
Αστάχοφ: «Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον Μπαρτζώκα»

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν πρόκειται αν αποχωρήσει από τον πάγκο της Χίμκι όπως υπογράμμισε και ο GM της ομάδας, Πάβελ Αστάχοφ.

Tennis Leaderboard με τα εντυπωσιακά έπαθλα*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με δηλώσεις του στην «Izvestia» εξήγησε ότι ο 52χρονος προπονητής έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και ότι θα παραμείνει κανονικά στον πάγκο.

«Μετά το τέλος του Final 4 στην VTB θα κάνουμε τον απολογισμό της σεζόν και θα δούμε τι σκέφτεται για το μέλλον ο προπονητής. Όμως σίγουρα σκοπεύουμε να κρατήσουμε τον κόουτς Μπαρτζώκα στην ομάδα. Άλλωστε το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αστάχοφ, ενώ είπε επίσης ότι θα ήθελε να δει τον Γκιλ να συνεχίσει στην ομάδα παρά τις ουκ ολίγες προτάσεις που έχει ενώ για τον Σβεντ είπε:

«Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και θα ήθελα να τον δω να κλείνει την καριέρα του στην Χίμκι. Μετά το τέλος της σεζόν θα κάτσουμε κάτω και θα συζητήσουμε. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι νιώθει υπέροχα στην ομάδα ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε κάτι ακόμα εάν και εφόσον έχει άλλες προτάσεις από την Ευρώπη ή το ΝΒΑ».

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα