«Ο Γκιλ έχει αρκετές προτάσεις, ελπίζω να μείνει στην Χίμκι»

«Ο Γκιλ έχει αρκετές προτάσεις, ελπίζω να μείνει στην Χίμκι»

Gazzetta team
«Ο Γκιλ έχει αρκετές προτάσεις, ελπίζω να μείνει στην Χίμκι»

bet365

Ο Άντονι Γκιλ έχει ενθουσιάσει τους ανθρώπους της Χίμκι, οι οποίοι θα δώσουν... μάχη για να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Αθλητικός Διευθυντής της ρώσικης ομάδας, Πάβελ Αστάκοφ, ο 25χρονος Αμερικανός εξέπληξε θετικά τους ανθρώπους της Χίμκι και πλέον έχει γίνει περιζήτητος.

«Ο Άντονι μάς εξέπληξε θετικά! Χωρίς υπερβολή έγινε ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας φέτος. Η ιδέα της απόκτησής του ήρθε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αυτός τον πρότεινε και τον υπέδειξε ως μια καλή λύση. Πριν από τη Χίμκι, είχε μόλις ένα χρόνο ευρωπαϊκής εμπειρίας, οπότε το ρίσκο της επιλογής ήταν αρκετά μεγάλο. Κάναμε όμως την επιλογή μας, μαντέψαμε σωστά και δικαιωθήκαμε στο 100% για την επιλογή του.

Ο Άντονι έχει αρκετές προσφορές από ευρωπαϊκές ομάδες. Θα πρέπει να παλέψουμε για να τον κρατήσουμε. Ελπίζω όμως πως στο τέλος θα παραμείνει στην ομάδα μας», ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα