«Σκάει» νέο... κανόνι στην Τουρκία με Τραμπζονσπόρ!

Gazzetta team
«Σκάει» νέο... κανόνι στην Τουρκία με Τραμπζονσπόρ!

bet365

Συνεχίζονται τα οικονομικά προβλήματα στις ομάδας της Τουρκίας, με την Τραμπζονσπόρ να είναι πολύ πιθανό να... βαρέσει κανόνι.

Πολύ πιθανό να έχουμε και άλλη ομάδα που θα... βαρέσει κανόνι στο τουρκικό πρωτάθλημα μετά τις Εσκισεχίρ, Γεσιλγκιρεσούν, Ουσάκ Σπορτίφ και Αντάλιασπορ.

Η νέα ομάδα που αναμένεται να προστεθεί στη λίστα είναι η Τραμπζοσπόρ, η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

«Δυσκολευόμαστε να συνεχίσουμε και αν και στηρίζουμε την τουρκική Ομοσπονδία, αλλά δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα αν δεν καταφέρουμε να συμφωνήσουμε με τους ανθρώπους στους οποίους χρωστάμε χρήματα. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με παίκτες και μάνατζερ και δεν θέλουμε να χάσουμε τις ελπίδες μας. Θα επικοινωνήσουμε και με την FIBA για τα χρέη. Αν βρούμε λύση τότε θα συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Τραμπζονσπόρ.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα