Οι εξηγήσεις του Ομπράντοβιτς για το χαστούκι στον Μαχμούτογλου!

Οι εξηγήσεις του Ομπράντοβιτς για το χαστούκι στον Μαχμούτογλου!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Οι εξηγήσεις του Ομπράντοβιτς για το χαστούκι στον Μαχμούτογλου!

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δικαιολογήθηκε για το χαστούκι στον Μελίχ Μαχμούτογλου, εξηγώντας πως το έκανε για να ξυπνήσει την ομάδα του.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ! Όλη η δράση του αγώνα! (21+)

Κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ, ο Ομπράντοβιτς έριξε ένα χαστούκι στον Μελίχ Μαχμούτογλου, με την κάμερα να καταγράφει τη στιγμή προκαλώντας αντιδράσεις

«Έχω μια διαφορετική σχέση με όλους τους παίκτες μου και τους αγαπώ όλους εξίσου. Ο Μελίχ είναι ο αρχηγός της Φενέρμπαχτσε και ο μόνος που έχω συνεργαστεί από την πρώτη μου χρονιά εδώ. Η χθεσινή μου αντίδραση ήταν μια προσπάθεια να ξυπνήσω την ομάδα και να ανάψω ξανά την σπίθα. Έτσι θα έπρεπε να ερμηνευθεί. Τουλάχιστον οι παίκτες μου το ερμήνευσαν με αυτόν τον τρόπο. Η προσέγγισή μου προς τον Μαχμούτογλου ήταν όπως αυτή του πατέρα προς τα παιδιά τους. Ουδείς στη Φενέρμπαχτσε το αντιλήφθηκε με διαφορετικό τρόπο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα media αντέδρασαν έτσι. Σίγουρα δεν μπορώ να ελέγξω τι σκέφτεται ή τι συζητά ο κόσμος. Σε κάθε περίπτωση, εγώ και η ομάδα μου θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, θα κλείσουμε τα αυτιά μας και θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε αρνητικές καταστάσεις» ήταν το μήνυμα του προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα