Το training camp του Πάμπλο Λάσο (vid)

Το training camp του Πάμπλο Λάσο (vid)

Gazzetta team
Το training camp του Πάμπλο Λάσο (vid)

bet365

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο θα «τρέξει» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Pablo Laso Training Camp, το διάστημα 20-24 Ιουλίου.

Επί ημερών του Πάμπλο Λάσο, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κατακτήσει 17 τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις ενώ οι 16 προκάτοχοί του, μεταξύ αυτών οι Ομπράντοβιτς, Μάλκοβιτς, Σκαριόλο, Πλάθα και Μεσίνα μέτρησαν αθροιστικά μόλις 10 σε ό,τι αφορά την περίοδο 1989-2011!

Αυτά τα εννιά χρόνια στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ (να είσαι κάπου, οπουδήποτε, για εννιά συναπτά χρόνια) είναι ένα κατόρθωμα άνευ προηγουμένου, ειδικά αφού οι ρυθμοί της ζωής είναι ταχύτατοι και ο πάγκος ενός οργανισμού όπως η «Βασίλισσα» δεν είναι μια δουλειά που παρέχει ασφάλεια.

Παράλληλα με την ενασχόληση του με τη «Βασίλισσα», ο Λάσο είναι επικεφαλής στο Pablo Laso Training Camp που θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Universidad Europea της Μαδρίτης (20-24/2) σε συνεργασία με Campus Gigantes Basket Lover.

Το camp του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει μια νέα εμπειρία προπόνησης κι ανάπτυξης των παικτών, προσφέροντας προετοιμασία υψηλού επιπέδου για αθλητές γεννημένους μετά το 2008. Στο σταφ του Λάσο βρίσκονται οι Πάκο Ρεδόνδο (τεχνική), Χουάν Τραπέρο (Φυσική Προετοιμασία), Φυσιοθεραπεία (Χαβιέ Μπάριο) και Πολυμέσα (Όσκαρ ντε Πάουλα).

Περισσότερες πληροφορίες στο pablolasotrainingcamp.com

«Ψάχνουμε τον καλύτερο νεαρό αθλητή με τον ίδιο τρόπο που ψάχνουμε τον καλύτερο επαγγελματία κατά τη διάρκεια της σεζόν» είναι το μότο του camp.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα