Μπουρούσης: «Θα ήταν πιο εύκολο να μείνω στην Κίνα» (pics)

Μπουρούσης: «Θα ήταν πιο εύκολο να μείνω στην Κίνα» (pics)

bet365

O Γιάννης Μπουρούσης παρουσιάστηκε από την Γκραν Κανάρια κι εν συνεχεία μπήκε στο... ιστιοφόρο χορηγού της νέας ομάδας του.

Ο διεθνής σέντερ επέστρεψε φέτος στην Ευρώπη για λογαριασμό της Γκραν Κανάρια που άρχισε τις υποχρεώσεις της στην Ισπανία με ρεκόρ 0-2. Σήμερα (3/10) παρουσιάστηκε από τους νησιώτες και μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

«Αρχικώς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τους χορηγούς που βρίσκονται εδώ στην Γκραν Κανάρια, σε αυτή την ομάδα. Όταν έφυγα από την Ισπανία, πριν από τρία χρόνια, ήμουν ο MVP στην ACB και πλέον έχω μεγαλύτερο κίνητρο να κάνω τα ίδια πράγματα και να βοηθήσω την ομάδα, να κάνει το καλύτερο για την ομάδα και το Λας Πάλμας. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν παραδίδεται! Ξέρω ότι στα προηγούμενα δυο παιχνίδια δεν κερδίσαμε. Δεν έχουμε δικαιολογίες αλλά είναι φυσιολογικό, είμαστε μόλις 10 μέρες όλοι μαζί ως ομάδα όμως τώρα θα δώσουμε τα πάντα με έναν εξαιρετικό προπονητή. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Θα πρέπει να παίζουμε δυνατά και να σεβόμαστε τους ανθρώπους που μας έδωσαν την ευκαιρία να βρισκόμαστε στην Γκραν Κανάρια.

Εν συνεχεία ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας κλήθηκε να σχολιάσει το νέο... εργασιακό περιβάλλον του: «Είναι ένα υπέροχο μέρος όμως αυτό που με ενδιαφέρει προσωπικά είναι η ομάδα, ο οργανισμός και ο στόχος που έχουμε θέσει. Γι αυτό ήλθα εδώ... Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Μίλησα με την ομάδα, για μένα θα ήταν πιο εύκολο να μείνω στην Κίνα, πέρσι έπαιξα εκεί όμως ήθελα να γυρίσω στην Ευρώπη και την ACB. Ήμουν ο MVP πριν από τρία χρόνια και θέλω να κάνω το ίδιο φέτος, έχω μεγάλο κίνητρο να βοηθήσω την ομάδα μου. Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα παρουσιαστούμε πιο βελτιωμένοι. Είναι σημαντικό να επιστρέψουμε στην Ευρώπη! Γι' αυτό χτίσαμε μια τόσο δυνατή ομάδα, προκειμένου να αγωνιστούμε ξανά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πρέπει να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον. Για παράδειγμα, γνωρίζω μόνο τον Ομάρ Κουκ από το Μιλάνο. Πλέον ο χρόνος δουλεύει για εμάς».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα