Ο Γκαρούμπα... προσπέρασε Ντόντσιτς και Ρούμπιο! (vid)

Ο Γκαρούμπα... προσπέρασε Ντόντσιτς και Ρούμπιο! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Γκαρούμπα... προσπέρασε Ντόντσιτς και Ρούμπιο! (vid)

bet365

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα, το επόμενο μεγάλο project της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Liga Endesa που έκανε double - double!

Σε ηλικία 17 ετών και έξι μηνών, ο σέντερ της Ρεάλ τελείωσε τον αγώνα κόντρα στη Μούρθια με 13 πόντους, 10 ριμπάουντ και 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Έτσι έγινε ο νεότερος παίκτης στη Liga Endesa που έκανε double - double, ξεπερνώντας τις προηγούμενες καλύτερες επιδόσεις που ανήκαν στον Λούκα Ντόντσιτς (17 ετών, 9 μηνών) και Ρίκι Ρούμπιο (18 ετών, τριών μηνών).

Παρεμπιπτόντως, η «Βασίλισσα» έκανε επιμέρους σκορ 30-13 στο πρώτο δεκάλεπτο κι εν τέλει έφτασε στην εύκολη νίκη επί της Μούρθια με 97-69, κάνοντας το 2/2 στη Liga Endesa κι έχοντας ως κορυφαίο σκόρερ τον Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους (2/3 βολ., 3/5 δίπ., 3/7 τρίπ.).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα