Γκρέιντζερ: «Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνομαι αυτή τη στιγμή» (pic)

Γκρέιντζερ: «Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνομαι αυτή τη στιγμή» (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Γκρέιντζερ: «Δεν μπορώ να περιγράψω πως αισθάνομαι αυτή τη στιγμή» (pic)

bet365

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα μόλις στο 1:51 του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς και υποσχέθηκε ότι θα γυρίσει πιο δυνατός.

Ο Ουρουγουανός γκαρντ της Μπασκόνια στάθηκε εξαιρετικά άτυχος αφού τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με την Εστουδιάντες και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

«Πολλά ευχαριστώ σε όλους για τα μηνύματα στήριξης, δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις πως αισθάνομαι αυτή τη στιγμή, η στήριξη σας κάνει την κατάσταση πιο υποφερτή... Έχω περάσει πολύ δύσκολα χρόνια με αυτό το πόδι όμως όπως σε όλες τις περιπτώσεις σε αυτή τη ζωή, πρέπει να σηκωθείς και να συνεχίσεις να παλεύεις!

Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω πολύ πιο δυνατός! Κι αν πριν υπήρχε όρεξη να αρχίσω τη χρονιά, πλέον η όρεξη είναι πολύ πιο μεγάλη για να επιστρέψω και να απολαύσω ξανά το παιχνίδι στο γήπεδο. Μια πέτρα στη διαδρομή δεν μπορεί να σου βγάλει το χαμόγελο από τα χείλη... Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό!!! Ποτέ μην τα παρατάς» ήταν το μήνυμα του στα social media.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα