Στο... τσακ «ναυάγησε» η συνύπαρξη Κατσικάρη - Μπουρούση - Ζήση!

Στο... τσακ «ναυάγησε» η συνύπαρξη Κατσικάρη - Μπουρούση - Ζήση!

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι η Γκραν Κανάρια βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον Νίκο Ζήση, που αν τελικά δεν αποφάσιζε την τελευταία στιγμή να αποδεχθεί την πρόταση της Χοβεντούτ Μπανταλόνα, θα έσμιγε ξανά μετά από 14 χρόνια με τον προπονητή του και τον συμπαίκτη του στην ΑΕΚ την σεζόν 2004-05.

Στην προσπάθεια να επαναφέρει την Γκραν Κανάρια στις διακρίσεις και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο Φώτης Κατσικάρης θέλησε να βασιστεί στην εμπειρία δύο «δικών του» παιδιών, με τα οποία συνεργάστηκε στην τελευταία του σεζόν στην ΑΕΚ και στην Εθνική Ομάδα.

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Μπουρούση, οι οποίες είχαν αίσιο τέλος, αφού ανακοινώθηκε επίσημα, ο 52χρονος Έλληνας τεχνικός είχε συμφωνήσει σε όλα με το Νίκο Ζήση, αλλά η μεταγραφή «χάλασε» κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όταν προέκυψε η πρόταση της Χοβεντούτ Μπανταλόνα.

Η ομάδα του Κάρλες Ντουράν είχε το πλεονέκτημα της συμμετοχής στο EuroCup και της μικρότερης απόστασης από την Θεσσαλονίκη (απευθείας πτήση), με αποτέλεσμα ο έμπειρος Έλληνας γκαρντ να την προτιμήσει.

Κάπως έτσι, «χάθηκε» μια σπάνια ευκαιρία να ξανασμίξουν μαζί οι τρεις παλιοί γνώριμοι που είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδος (2002) με τα κιτρινόμαυρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα