Ο Ντέιβις... ακολούθησε ήδη τη Liga Endesa (pic)

Ο Ντέιβις... ακολούθησε ήδη τη Liga Endesa (pic)

Gazzetta team
Ο Ντέιβις... ακολούθησε ήδη τη Liga Endesa (pic)

bet365

Ο Μπράντον Ντέιβις παίρνει το ταλέντο του και μετακομίζει στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, κάνοντας ήδη τις απαραίτητες κινήσεις στα social media.

Ο Ντέιβις (2μ.06, 1991) γεννήθηκε στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ και τα τελευταία χρόνια βγάζει το ψωμί του στην Ευρώπη, αρχικώς με τη Ροάν (2014-15) κι εν συνεχεία με τις Βαρέζε (2015-16), Μονακό (2016-17) και Ζάλγκιρις.

Το 2017-18 έκανε το ντεμπούτο του στην EuroLeague υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αποτελώντας μέλος της ομάδας που επέστρεψε στο Final 4 έπειτα από δυο δεκαετίες και σοκάροντας τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο άλλοτε NBAer αμείβεται με $500.000 ετησίως κι εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους σέντερ της EuroLeague, αποτελώντας μια από τις ατραξιόν στα παιχνίδια των Λιθουανών που προνόησαν κι επέκτειναν τη συνεργασία τους ως το καλοκαίρι του 2020.

H νέα σεζόν θα βρει τον Ντέιβις μακριά από το Κάουνας, η σύζυγός του επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας της θα παίξει στην Μπαρτσελόνα και ο ίδιος ακολούθησε τη Liga Endesa στο Twitter.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα