Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάριο για Ντε Κολό!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάριο για Ντε Κολό!

bet365

Το συμβόλαιο του Νάντο Ντε Κολό με την ΤΣΣΚΑ ολοκληρώνεται φέτος και ισπανικό δημοσίευμα εμπλέκει τη Ρεάλ Μαδρίτης, αναφέροντας ότι ο Γάλλος γκαρντ θέλει να επιστρέφει στην Ισπανία «για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους».

Όπως αναφέρει το encestando.es, η Ρεάλ Μαδρίτης «δουλεύει» τη μεταγραφή του Νάντο Ντε Κολό, εξηγώντας πως ο Γάλλος γκαρντ θέλει να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα!

Ο άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αγωνίστηκε στη Βαλένθια την περίοδο 2009-12, κατακτώντας το EuroCup το 2010 πριν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό των Σαν Αντόνιο Σπερς. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο διεθνής Γάλλος γκαρντ είναι παντρεμένος με την Ισπανίδα πρώην παίκτρια της Κάσαρες, Βερόνικα Κομπάν.

Τον Οκτώβριο του 2018, ο Ντε Κολό παραχώρησε συνέντευξη στην El País όπου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως «θα ήθελα να επιστρέψω στην Ισπανία για να ζήσω. Για να παίξω δεν ξέρω... Θα δούμε. Είναι αυτό ακριβώς που σκέφτομαι και για το ΝΒΑ. Εξαρτάται από την πρόταση που θα έχω στα χέρια μου. Δεν μιλάω μόνο για τα χρήματα... Οφείλω να σκεφτώ την οικογένειά μου και παράλληλα θέλω να βελτιώνομαι και να κατακτώ τίτλους».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα