Γιουλ: «Δεν μπορώ να φανταστώ την ACB χωρίς τη Ρεάλ αλλά...»

Γιουλ: «Δεν μπορώ να φανταστώ την ACB χωρίς τη Ρεάλ αλλά...»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Γιουλ: «Δεν μπορώ να φανταστώ την ACB χωρίς τη Ρεάλ αλλά...»

bet365

Ο Σέρχιο Γιουλ σχολίασε το ενδεχόμενο αποχώρησης της Ρεάλ Μαδρίτης από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε νικήτρια στον τελικό του Copa del Rey αλλά οι Μαδριλένοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν την κατάσταση στα άκρα με αφορμή την τελευταία φάση.

Συγκεκριμένα ο Άντε Τόμιτς προσπάθησε να αφήσει τη μπάλα στο καλάθι με ανάποδο layup, ο Ράντολφ έκανε το στοπ αλλά οι διαιτητές, αφού έκαναν χρήση του Instant Replay θεώρησαν, ότι η μπάλα είχε χτυπήσει πρώτα στο ταμπλό.

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλους τους ιθύνοντες της Ρεάλ παρά το γεγονός ότι στην προηγούμενη φάση δεν είχε καταλογιστεί αντιαθλητικό φάουλ του Ράντολφ πάνω στον Σίνγκλετον.

Οι Μαδριλένοι φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Liga Endesa και ο Σέρχιο Γιουλ μίλησε σχετικά στο Cadena COPE: «Προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ την ACB χωρίς τη Ρεάλ Μαδρίτης, μολονότι οφείλουμε να συμμορφωθούμε με την απόφαση που θα πάρει το κλαμπ»,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα