Ρεάλ Μαδρίτης: «Ντροπή οι εξηγήσεις, μελετάμε τις ενέργειες μας» (pic)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: «Ντροπή οι εξηγήσεις, μελετάμε τις ενέργειες μας» (pic)

bet365

Μετά από όλα όσα έχουν γίνει μετά το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα και τους διαιτητές η «Βασίλισσα» εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Μετά την ACB και την επίσημη τοποθέτηση των διαιτητών απάντησε και η Ρεάλ Μαδρίτης με επίσημη τοποθέτηση της, για τα όσα έγιναν στον τελικό του Copa del Ray κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Κόντρα στις τοποθετήσεις που εξέδωσαν οι Διαιτητές και η ACB και σχετικά με όσα συνέβησαν στον χθεσινό τελικό του Copa del Rey, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δηλώσει ότι, λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα των γεγονότων, οι εξηγήσεις και οι εκτιμήσεις που αναφέρονται και στις δύο ανακοινώσεις είναι ντροπή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φυσικά κατανοεί ότι ανθρώπινα λάθη μπορεί να συμβούν σε οποιοδήποτε άθλημα, αλλά το κλαμπ απαιτεί μια ξεκάθαρη απάντηση γι' αυτό που συνέβη σ' ένα παιχνίδι που οι τρεις διαιτητές είδαν το instant replay και ξαφνιάζοντας άπαντες η απόφαση που πήραν είναι αντίθετη με εκείνη που θα έπρεπε βάσει κανονισμού, παρά το γεγονός ότι οι διαιτητές είδαν τις εικόνες που έδειχνε και η τηλεόραση και που μπορούσαν όλοι να δουν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπερασπίζεται την ύπαρξη τεχνολογίας για την βελτίωση της διαιτησίας, της δικαιοσύνης και της καθαρότητας στον αθλητισμό και γι' αυτό δεν μπορεί να καταλάβει την μη εφαρμογή του κανονισμού που στην προκειμένη περίπτωση έχει γίνει από τρεις επαγγελματίες διαιτητές στην καθοριστική φάση του τελικού, χωρίς να λάβουν υπόψιν τους όλες τις εικόνες που μπορούσαν να δουν.

Λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις δηλώσεις όσο και την έλλειψη συγκεκριμένων απαντήσεων γι' αυτή την ακατανόητη απόφαση των διαιτητών, η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να μελετά τα μέτρα και φυσικά τις ενέργειες που πρέπει γίνουν σε τέτοια σοβαρά περιστατικά».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα