Στην έδρα της Μάλαγα τα πιο απίθανα φινάλε στο μπάσκετ (vids)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Στην έδρα της Μάλαγα τα πιο απίθανα φινάλε στο μπάσκετ (vids)

bet365

To gazzetta.gr θυμάται όλα τα συγκλονιστικά φινάλε που έχουν συμβεί στο γήπεδο της Μάλαγα... και είναι πολλά.

Οι οπαδοί της Μάλαγα θα έπρεπε μαζί με το εισιτήριο διαρκείας τους να παίρνουν και κάποια κάρτα υγείας. Τα τελευταία χρόνια στο «Martin Carpena» έχουν συντελεστεί μερικά από τα συγκλονιστικότερα φινάλε αγώνων μπάσκετ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Με αφορμή τη χθεσινή νίκη της Ουνικάχα με buzzer beater του Κάιλ Ουίλτζερ, το gazzetta.gr θυμήθηκε άλλα τρία αξέχαστα παιχνίδια που κρίθηκαν σε «νεκρό» χρόνο με απίθανο τρόπο.

ΜΑΛΑΓΑ – ΡΕΑΛ 69-68

Μάρτιος του 2011 το ευρωπαϊκό μπάσκετ έζησε το απίθανο σε αγώνα της ισπανικής Λίγκας. Η Μάλαγα πήρε τη νίκη με 69-68, αλλά όσα προηγήθηκαν νωρίτερα είναι βγαλμένα από σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Δείτε το παρακάτω με ήχο και ας μην καταλαβαίνετε ισπανικά.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ 76-77

Τελικός Κυπέλλου Ισπανίας στο «Martin Carpena» 2014. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει αγκαλιάσει το τρόπαιο, αλλά ο Σέρχιο Γιουλ ευστόχησε από τη γωνία εκμεταλλευόμενος την κακή αμυντική αντίδραση του Κώστα Παπανικολάου ο οποίος χωρις λόγος πήγε να δώσει βοήθεια.

ΜΑΛΑΓΑ – ΡΕΑΛ 103-102

Λίγες μέρες νωρίτερα έγιναν και πάλι όλα τα απίθανα. Ο Ντίεθ ευστόχησε κατά λάθος σε βολή, έδωσε τάιμ άουτ στον Λάσο και ο Αγιόν στο... μηδέν έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Οι Μαδριλένοι φάνηκε πως έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη, αλλά ο Χαιμε Φενρνάντεθ με τρίποντο προκάλεσε πανικό στην εξέδρα.

ΜΑΛΑΓΑ – ΜΑΝΡΕΣΑ 99-97

Το τρίποντο των φιλοξενούμενων θα έστελνε λογικά το ματς στην παράταση, αλλά η «λογική» εξαφανίστηκε για μία ακόμη φορά σε αυτό το γήπεδο.

Η Μάλαγα μετέφερε τέλεια τη μπάλα από τη μία πλευρά στην άλλη και ο Κάιλ Ουίλτζερ με το άκουσμα της κόρνας της λήξης ευστόχησε χαρίζοντας τη νίκη στους Ανδαλουσιανούς.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα