Βασιλειάδης: «Έλεγαν ότι είμαι μεγάλος και δεν μπορώ να παίξω»

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Έλεγαν ότι είμαι μεγάλος και δεν μπορώ να παίξω»

bet365

Ο Κώστας Βασιλειάδης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για τον Δεκέμβριο στην Liga Endesa, αλλά όπως είπε σημασία για εκείνον έχει μόνο η ομάδα ενώ... απάντησε σε αυτούς που έλεγαν ότι είναι μεγάλος.

Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Ομπραντόιρο που κέρδισε τίτλο MVP στην ACB έχοντας 22,6 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, αφήνοντας πίσω του, τους Σενγκέλια και Τόμπκινς. Μιλώντας αρχικά στην ACB είπε ότι «θέλω να τα πάω ακόμη καλύτερα στη συνέχεια και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει περισσότερες νίκες. Επιστρέφοντας στην Ομπραντόιρο ήθελα να παρουσιάσω τον καλύτερο Κώστα, γιατί κάποιοι έλεγαν ότι δεν μπορούσα να παίξω άλλο, πως είμαι μεγάλος και διάφορα τέτοια. Η δουλειά που έκανα όλα αυτά τα χρόνια με έχει βοηθήσει να είμαι σε αυτό το επίπεδο».

Ενώ φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομπραντόιρο: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι κάτι όμορφο. Οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου κάνουν εκπληκτική δουλειά, κάτι που με βοήθησε ώστε να κερδίσω αυτό το βραβείο. Για μένα σημασία έχει η ομάδα και όχι οι ατομικοί τίτλοι. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το 2019 νικηφόρα μπροστά στους φιλάθλους» αναφερόμενος στο ματς με την Ανδόρα την επόμενη Κυριακή: «Θα δουλέψουμε σκληρά μία εβδομάδα ώστε να μπούμε στο νέο έτος με μεγάλο ενθουσιασμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα