Στη 12άδα μετά από 350 μέρες ο Κούζμιτς!

Στη 12άδα μετά από 350 μέρες ο Κούζμιτς!

Στη 12άδα μετά από 350 μέρες ο Κούζμιτς!

bet365

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς αναμένεται να επιστρέψει στη 12άδα της Ρεάλ Μαδρίτης για επίσημο αγώνα έπειτα από τον περσινό τραυματισμό του στο γόνατο.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ισπανίας έχει μπροστά της την αναμέτρηση με τη Βαλένθια στο Fonteta για τη Liga Endesa (5/10) και ο κόουτς της «Βασίλισσας» ενημέρωσε πως δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αγιόν και Τέιλορ.

«Η εβδομάδα ήταν επεισοδιακή... Ο Γκουστάβο Αγιόν έχει ένα προσωπικό πρόβλημα και επέστρεψε στο Μεξικό ενώ ο Τέιλορ έχει ένα θέμα με τα δόντια του και δεν θα παίξει» εξήγησε ο Βάσκος κόουτς, ο οποίος θα συμπεριλάβει στη 12άδα τον Μέλβιν Παντζάρ και τον Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή μετά από τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Θα δηλώσουμε τον Κούζμιτς στη Liga έπειτα από ό,τι συνέβη με τον Αγιόν. Η αποθεραπεία του προχώρησε αρκετά καλά, αγωνίστηκε κάποια λεπτά στο τουρνουά της Μάλαγα και έχει προπονηθεί κανονικά μαζί με την ομάδα από την αρχή. Επομένως, θα δηλωθεί ξανά στο πρωτάθλημα» ανέφερε σχετικά.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα