Ρούντι: «Αν παίξουμε όπως με τον Ολυμπιακό, θα κερδίσουμε το Supercopa»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ρούντι: «Αν παίξουμε όπως με τον Ολυμπιακό, θα κερδίσουμε το Supercopa»

bet365

H Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Ισπανία και ο Ρούντι Φερνάντεθ εξήγησε πως η «Βασίλισσα» θα κατακτήσει το Supercopa αν επαναλάβει την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Ρεάλ πανηγύρισε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό των... ειδικών συνθηκών που παρατάχθηκε στο τουρνουά «Costa del Sol» λόγω των απουσιών των διεθνών ενώ ακολουθεί η συμμετοχή της στο Supercopa το επόμενο σαββατοκύριακο, όπου θα αντιμετωπίσει αρχικώς την Ομπραντόιρο του Κώστα Βασιλειάδη στον ημιτελικό (Μπαρτσελόνα - Μπασκόνια το δεύτερο ζευγάρι).

Η «Βασίλισσα» παρατάχθηκε χωρίς τους Γιούστα, Αγιόν, Καμπάτσο, Ντεκ και Ράντολφ και ο Ρούντι Φερνάντεθ εξήγησε πως «είναι σημαντικό να επιστρέψουν οι παίκτες μας που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες. Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά (σ.σ. με τον Ολυμπιακό), έχουμε πιθανότητες να κατακτήσουμε το Supercopa. Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια. Είναι φιλικά χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον όμως φαίνεται η δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα