«Έκανα καριέρα με τον Πασκουάλ»! (pics)

«Έκανα καριέρα με τον Πασκουάλ»! (pics)

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Έκανα καριέρα με τον Πασκουάλ»! (pics)

bet365

Ο νέος προπονητής της Φουενλαμπράδα, Αγκουστί Χούλμπε συνεργάστηκε με τον Τσάβι Πασκουάλ στην Μπαρτσελόνα και σχολίασε τη συνύπαρξή του με τον προπονητή του Παναθηναϊκού στο Palau Blaugrana.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

«Είμαι προπονητής τα τελευταία 30 χρόνια και είχα την ευκαιρία να κοουτσάρω σε επαγγελματικό επίπεδο, κυρίως ως βοηθός σε κλαμπ υψηλού επιπέδου όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπασκόνια και η Αναντολού Εφές. Πλέον μου παρουσιάζεται μια σπουδαία ευκαιρία αφού θα δουλέψω στη Liga Endesa» εξήγησε αρχικώς ο νέος προπονητής της Φουενλαμπράδα, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τη συνεργασία του με τον Τσάβι Πασκουάλ στην Μπαρτσελόνα.

«Πέρασα πολύ όμορφα χρόνια με τον Τσάβι στην Μπαρτσελόνα. Έμαθα πολλά δίπλα του σε ό,τι αφορά το μπάσκετ και τις διαπροσωπικές σχέσεις με τους παίκτες. Είχαμε πολλές επιτυχίες μέχρι τη στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης δημιούργησε μια σπουδαία ομάδα κι άρχισε να κερδίζει τίτλους. Με τον Τσάβι έκανα καριέρα και με τον Περάσοβιτς (σ.σ. στην Εφές) πήρα το μάστερ»!

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα