Η Μπάρτσα δε βάζει τρίποντo με τίποτα!

Η Μπάρτσα δε βάζει τρίποντo με τίποτα!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η Μπάρτσα δε βάζει τρίποντo με τίποτα!

bet365

Με ποσοστό ευστοχίας 16% στα σουτ τριών πόντων δεν πας πουθενά και στην Μπαρτσελόνα είναι λογικό να νιώθουν ανήσυχοι με την επίδοση των 9/55 τριπόντων έπειτα από τους τρεις πρώτους αγώνες προετοιμασίας.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε ριζοσπαστικές αλλαγές με απώτερο σκοπό να αλλάξει ρότα στην Euroleague αλλά και να επιστρέψει στον θρόνο της ACB. Μέχρι στιγμής όμως στην ατμόσφαιρα της καταλανικής ομάδας κυριαρχούν σύννεφα προβληματισμού διότι ο απολογισμός των αγώνων προετοιμασίας είναι μία νίκη (επί της Μανρέσα) και δύο ήττες από Μπανταλόνα και Ανδόρα.

Υπάρχει όμως κι ένα ακόμη στοιχείο το οποίο βάζει σε σκέψεις τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, είναι η αναποτελεσματικότητα της ομάδας έξω από τη γραμμή του τριπόντου και το… πενιχρό ποσοστό του 16% με 9/55 προσπάθειες συνολικά. Ο Κάιλ Κούριτς είναι ο πιο άστοχος με 3/19 τρίποντα, τουλάχιστον όμως εντάσσεται στη στενή συνομοταξία των παικτών οι οποίοι έβαλαν σουτ από μακρινή απόσταση. Για την ακρίβεια, είναι ακόμη τρεις. Πρόκειται για τους Κέβιν Πάνγκος (2/6), Ρόλαντς Σμιτς (3/7) και Άλεξ Φοντ (1/1). Σε σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «elmundodeportivo.es», σχολιάζεται η αστοχία του Τομάς Ερτέλ ο οποίος αν και σεσημασμένος «τριποντάκιας» έξι φορές βρήκε… σίδερο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα