Τιλί: «Πέρασα δύσκολη χρονιά, να παίξω πάλι στο υψηλότερο επίπεδο»

Gazzetta team
Τιλί: «Πέρασα δύσκολη χρονιά, να παίξω πάλι στο υψηλότερο επίπεδο»

bet365

Ο Κιμ Τιλί παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου ως παίκτης της Γκραν Κανάρια.

Ο Γάλλος φόργουορντ επέστρεψε στην Ισπανία και θα ενισχύσει την ομάδα των Κανάριων Νήσων στην πρώτη της χρονιά στην Euroleague.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε σε εκπροσώπους Τύπου και είπε αρχικά: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την πολύ μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε να επιστρέψω στην Ισπανία και να αγωνιστώ στην EuroLeague. Πέρασα μία δύσκολη χρονιά, είμαι διψασμένος να αγωνιστώ ξανά και να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Έχω εμπειρία από την Liga Endesa και την EuroLeague και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με όσα έχω μάθει.

Μπορώ να βοηθήσω σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και ειδικά στην άμυνα. Είναι σημαντικό στην EuroLeague να παίζεις σκληρά στην άμυνα. Έχω βελτιωθεί στα σουτ τριών πόντων. Είμαι ένας ολοκληρωμένος παίκτης».

Όσον αφορά τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση της Γκραν Κανάρια, σχολίασε: «Ήθελα να έρθω στην ομάδα, γιατί η Liga Endesa είναι η καλύτερη. Επίσης, η Γκραν Κανάρια παίζει στην EuroLeague. Ήταν προσωπικός μου στόχος να αγωνιστώ ξανά στο υψηλότερο επίπεδο και στην Ισπανία».

Σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, μετά την αρθροσκόπηση τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό γόνατο, δήλωσε: «Πριν από 2.5 μήνες έκανα την επέμβαση. Ακολουθώ πρόγραμμα αποθεραπείας για να είμαι στο 100% από την αρχή της σεζόν. Όλο το καλοκαίρι δουλεύω σκληρά. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα επιστρέψω στο υψηλότερο επίπεδο».

Τέλος, πρόσθεσε για τη νέα του ομάδα: «Εδώ και πολλά χρόνια είναι ίδια. Είναι μία οικογένεια. Μου αρέσουν οι ομάδες που δεν αλλάζουν κάθε χρόνο και διατηρούν την ταυτότητά τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα