Αινιγματικός για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα ο Πέσιτς

Αινιγματικός για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα ο Πέσιτς

Αινιγματικός για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα ο Πέσιτς

bet365

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε στην «Mundo Deportivo» για τις συζητήσεις που έχει με την Μπαρτσελόνα, όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα, το οποίο δεν ξέρει σε ποια θέση θα τον βρει.

«Το μέλλον μου πάντα εξαρτάται από μένα. Είναι ένα προνόμιο που έχω, αλλά για να το πετύχω πρέπει να δουλέψω σκληρά. Τώρα ρωτάω τον εαυτό μου πράγματα. Σε έξι μήνες έκανα τρεις επεμβάσεις, πρώτα στον μηνίσκο, μετά στο γόνατο κι ύστερα στο στήθος. Κι ύστερα ακολούθησε η αποθεραπεία. Συνολικά πήρε πάνω από χρόνο.

Αυτό ήταν ένα τεστ για εμένα, για το πως μπορώ να ζήσω χωρίς μπάσκετ. Και η απάντηση ότι πολύ καλή. Τώρα αναγνωρίζω πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή, εκτός από το μπάσκετ.

Είμαι προπονητής από το 1982 και το έχω ζήσει με ένταση. Δεν μπορώ να είμαι προπονητής από τις 10 μέχρι τις 12 το πρωί κι από τις 6 ως τις 8 το απόγευμα. Έχει έρθει η στιγμή στη ζωή μου που λέω στον εαυτό μου πως πρέπει να αρχίσω κάτι καινούριο στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν θα είναι σε πέντε χρόνια, σε ένα ή αύριο. Είναι το δίλημμα μου αυτό.

Ο Νάτσο Ροντρίγκεθ κι εγώ έχουμε αρχίσει τις συζητήσεις για το μέλλον μου, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση ακόμα. Αν η Μπαρτσελόνα θέλει να συνεχίσουμε; Τότε, ναι, θα μιλήσουμε γι' αυτό. Θα δούμε», ήταν τα λόγια του στην ισπανική ιστοσελίδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα