Λάσο: «Δεν ήταν εύκολο μετά από τον Παναθηναϊκό»

Λάσο: «Δεν ήταν εύκολο μετά από τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Λάσο: «Δεν ήταν εύκολο μετά από τον Παναθηναϊκό»

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε τη νίκη στο ντέρμπι με την Εστουδιάντες και ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε πως ήταν δύσκολο για τους παίκτες του να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους μετά από την πρόκριση στο Final 4.

Η «Βασίλισσα» θα συμμετάσχει στο Final 4 για πέμπτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια μετά από το 3-1 στην προημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο της παιχνίδι έπειτα από τη νίκη επί του «τριφυλλιού» στο Game 4, η Ρεάλ επικράτησε της Εστουδιάντες κι εν συνεχεία ο Πάμπλο Λάσο εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αρχικώς, συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κυριαρχήσαμε από την αρχή ως το τέλος, παίξαμε κατά διαστήματα ωραίο μπάσκετ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και το γεγονός ότι συνεχίζουμε από την κορυφή της κατάταξης. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας έπειτα από το ματς της Παρασκευής και την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα