Στον τελικό του Copa del Rey έπειτα από 15 χρόνια ο Πέσιτς

Στον τελικό του Copa del Rey έπειτα από 15 χρόνια ο Πέσιτς

Γιάννης Σταυρουλάκης
Στον τελικό του Copa del Rey έπειτα από 15 χρόνια ο Πέσιτς

bet365

Η Μπαρτσελόνα του Σβέτισλαβ Πέσιτς θα διεκδικήσει το Copa del Rey κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (18/2, 19:30) ενώ ο Σέρβος κόουτς επιστρέφει στον τελικό της διοργάνωσης έπειτα από 15 χρόνια.

Ο Πέσιτς ανέλαβε στην Μπαρτσελόνα ως αντικαταστάτης του Σίτο Αλόνσο και οδήγησε τους Καταλανούς στον τελικό του Copa del Rey, αποκλείοντας διαδοχικά τις Μπασκόνια - Γκραν Κανάρια και υποχρεώνοντας τον Πάμπλο Λάσο να παραδεχτεί πως «με τον Πέσιτς βλέπουμε την πραγματική Μπαρτσελόνα»!

Παράλληλα επέστρεψε στον τελικό του Copa del Rey έπειτα από το 2003, όταν κατέκτησε τον τίτλο ως προπονητής των Καταλανών κόντρα στη Βαλένθια. Τα επόμενα χρόνια συμμετείχε σε άλλα τρία Copa (2004, 2007, 2011) με τις Τζιρόνα και Βαλένθια όμως αποκλείστηκε στα ημιτελικά.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα