«Ανάγκαζα την Μπασκόνια να πληρώνει την εξέλιξη μου, θα προσπαθήσω για ΝΒΑ»

Κάτια Πετροπούλου
«Ανάγκαζα την Μπασκόνια να πληρώνει την εξέλιξη μου, θα προσπαθήσω για ΝΒΑ»

bet365

Ο Πάμπλο Πριχιόνι έδωσε συνέντευξη σε ισπανικό μέσο και αναφέρθηκε στην θητεία του στην Μπασκόνια και στο ενδεχόμενο να πάει στο ΝΒΑ.

Μπορεί να αποτέλεσε παρελθόν από την Μπασκόνια, αλλά μόνο καλά λόγια έχει να πει γι' αυτήν.

Ο Πάμπλο Πριχιόνι υποστήριξε, μιλώντας στο «Basquet Plus» πως κάποιες φορές ένιωσε άβολα στην ομάδα, αλλά της εύχεται μόνο τα καλύτερα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

«Δεν μου έκαναν έκπληξη τα αποτελέσματα. Υπήρξαν φορές που ένιωθα άνετα, αλλά και άλλες που αισθανόμουν άβολα. Ήξερα πως όλα ήταν μέρος μιας διαδικασίας και συνειδητοποίησα πως όλα ήταν θέμα χρόνου», είπε και πρόσθεσε: «Άρχισα να σκέφτομαι πως στο μέλλον μπορεί να πληγωθεί ο σύλλογος, για να αναπτύξει εμένα ως προπονητή. Όταν χάσαμε από την Βαλένθια, το σκεφτόμουν αυτό. Δεν μου αξίζει περισσότερος χρόνος από άλλους προπονητές. Ανάγκαζα το σύλλογο να με πληρώνει για την ανάπτυξή μου».

Όσο για την κίνηση των παικτών να τον επισκεφθούν σπίτι του, ώστε να αλλάξει γνώμη, σχολίασε: «Αυτό που έκαναν οι παίκτες ήταν υπέροχο. Μερικοί ήρθαν σπίτι μου και προσπάθησαν να μου αλλάξουν γνώμη. Ταξίδευαν εκείνη την ημέρα και ήρθαν σε μένα πριν το αεροδρόμιο. Η αλήθεια είναι πως χάρηκα πολύ. Είναι δύσκολο να βλέπω την ομάδα να παίζει, αλλά με κάνει και χαρούμενο, επειδή μιλάω ακόμα με πολλούς παίκτες και είμαι ευτυχισμένος που έχουν κάνει κάποιες νίκες και βρίσκονται σε καλό δρόμο».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να βρεθεί στο ΝΒΑ, δήλωσε: «Θα προσπαθήσω να πάω στο ΝΒΑ, επειδή κάποιες ομάδες με έχουν προσκαλέσει να περάσω χρόνο μαζί τους. Ίσως αυτό να είναι μια επιλογή, να είμαι μέρος ενός τέτοιου επιτελείου του χρόνου. Προτιμώ να γίνω βοηθός στο ΝΒΑ, από την Euroleague ή την Ισπανία».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα