Πριχιόνι: «Έπαιζα με αρχ...α, θέλω το ίδιο από τους παίκτες μου»!

Πριχιόνι: «Έπαιζα με αρχ...α, θέλω το ίδιο από τους παίκτες μου»!

Πριχιόνι: «Έπαιζα με αρχ...α, θέλω το ίδιο από τους παίκτες μου»!

bet365

Ο Πάμπλο Πριχιόνι σχολίασε την επεισοδιακή αποβολή του εξηγώντας πως ήθελε να... ξυπνήσει τους παίκτες της Μπασκόνια.

Η Μπασκόνια γνώρισε την τρίτη ήττα της σε τέσσερις αγωνιστικές στη Liga Endesa ενώ ο Πάμπλο Πριχιόνι αποβλήθηκε στα 2'09" για το τέλος της τρίτης περιόδου αφού χρεώθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή για διαμαρτυρία προς τους διαιτητές της αναμέτρησης οι οποίοι κατέγραψαν τη φραστική επίθεση του Αργεντινού προπονητή!

«Τι μπορώ να πω... Εξοργίστηκα με ό,τι έβλεπα στο παρκέ κι ένιωσα πως έπρεπε να κάνω κάτι. Δεν είχαμε καμία αντίδραση! Δεν μπορούσα να μείνω με τα χέρια σταυρωμένα και να βλέπω αυτή την απάθεια. Προφανώς υπάρχει πρόβλημα με την εικόνα μας στα τελευταία τρία ματς. Μπορώ να δεχτώ ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας για να δουλέψουμε μαζί. Μπορώ να δεχτώ πολλά πράγματα. Είναι διαφορετικό αν παίζεις με καρδιά, με νοοτροπία νικητή και είσαι ανταγωνιστικός. Μπορεί να χάσεις ένα παιχνίδι όμως τουλάχιστον θα έχεις παλέψει. Ως παίκτης ήμουν μαχητής, είχα χαρακτήρα και έπαιζα με αρχ...α! Δεν μου αρέσει, λοιπόν, αυτή η εικόνα. Δεν παλέψαμε. Έχασα την υπομονή του και προσπάθησα να κάνω την ομάδα να ξυπνήσει! Με όλο τον σεβασμό στη Φουενλαμπράδα, θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα