Ιτούδης σε Ομπράντοβιτς: «Για τον Ντε Κολό μιλάω»!

Ιτούδης σε Ομπράντοβιτς: «Για τον Ντε Κολό μιλάω»!

bet365

O Δημήτρης Ιτούδης παρουσίαζε ένα play για το επιθετικό transition που έχει αναπτύξει στην ΤΣΣΚΑ όταν αναφέρθηκε στον Νάντο Ντε Κολό και σε εκείνο το σημείο γύρισε αστειευόμενος προς το σημείο όπου καθόταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Γάλλος γκαρντ έκλεισε τον κύκλο του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αποχωρώντας ως πρωταθλητής Ευρώπης από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έπειτα από πέντε χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι φερόταν διατεθειμένος να διεκδικήσει την επιστροφή του στο ΝΒΑ, εντούτοις υπέγραψε στη Φενέρμπαχτσε για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Σήμερα, λοιπόν ο πρώην προπονητής του στην ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης συμμετείχε ως ομιλητής στο σεμινάριο του ΣΕΠΚ μαζί με τον... νυν προπονητή του στη Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μπροστά σε +300 τεχνικούς όλων των εθνικών κατηγοριών που βρέθηκαν στο κλειστό των Μελισσίων, ο Δημήτρης Ιτούδης παρουσίαζε ένα play για το επιθετικό transition στην ΤΣΣΚΑ κι έφερε ως παράδειγμα τον Νάντο Ντε Κολό.

Ο Έλληνας προπονητής ανέφερε 2-3 φορές το όνομα του Γάλλου γκαρντ κι εν συνεχεία γύρισε προς το μέρος όπου καθόταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μαζί με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και είπε αστειευόμενος: «Για τον Ντε Κολό μιλάω τώρα»!

 

Τελευταία Νέα