Ράτζα: Συγκλόνισε για τον «θετό γιο» του και τον Ντράζεν Πέτροβιτς (vid)

Gazzetta team
Ράτζα: Συγκλόνισε για τον «θετό γιο» του και τον Ντράζεν Πέτροβιτς (vid)

bet365

Ο Ντίνο Ράτζα φιλοξενήθηκε σε εκπομπή στην Κροατία και αποκάλυψε μια κρυφή ιστορία της προσωπικής του ζωής για ένα αγόρι που βρέθηκε υπό την προστασία του πριν από 27 χρόνια!

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και μέλος του διάσημου Hall Of Fame, είπε χαρακτηριστικά: «Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να βγαίνουν στην δημοσιότητα. Όμως έχω υπό την προστασία μου ένα παιδί από τη Σλοβενία, ο πατέρας του οποίου πέθανε πριν γεννηθεί στο Βούκοβαρ. Τώρα είναι 27 ετών. Τον έχω σαν παιδί μου. Τον πήρα μαζί μου από τότε που ήταν τριών μηνών μέχρι και σήμερα. Είναι γιατρός τώρα και είμαι πολύ περήφανος για εκείνον. Είναι δικός μου. Υπήρχαν και άλλα παιδιά που είχα βοηθήσει στην Αμερική να μεγαλώσουν και να σπουδάσουν σωστά».

Όσο για τον θάνατο του Ντράζεν Πέτροβιτς τον Ιούνιο του 1993; «Ήταν μία από τις πιο στενάχωρες στιγμές της ζωής και της καριέρας μου. Μας σόκαρε όλους αυτή η είδηση. Είχαμε αποχαιρετιστεί στο αεροδρόμιο και καθένας πήρε τον δρόμο του. Λίγες ώρες αργότερα μου είπαν ότι είχε χτυπήσει και αρχικά νόμιζα ότι ήταν απλά ένας σοβαρός τραυματισμός που θα έχανε το Eurobasket. Όμως ο Μίρκο Νόβοσελ που είπε τα άσχημα νέα. Αν δεν καθόμουν σε πολυθρόνα εκείνη τη στιγμή, σίγουρα θα είχα πέσει κάτω. Μετά θυμάμαι πηγαίναμε στα αποδυτήρια και ήμασταν όλοι αμίλητοι και κλαίγαμε...»

 

Τελευταία Νέα