Πιτίνο και Βόβορας τα φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές! (poll)

Πιτίνο και Βόβορας τα φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές! (poll)

Gazzetta team
Πιτίνο και Βόβορας τα φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές! (poll)

bet365

H θέση του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι επισφαλής μετά την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου και ήδη έχει αρχίσουν οι φήμες για τον άνθρωπο που θα τον διαδεχθεί.

Δεν έχει συνηθίσει ο Παναθηναϊκός να κάνει 2 ήττες μέσα σε λίγες μέρες.

Οι πράσινοι αποκλείστηκαν από τον Προμηθέα στο Κύπελλο Ελλάδος και το κλίμα έγινε ακόμα πιο στραβό μετά την ήττα από τη μισή Άλμπα μέσα στο ΟΑΚΑ

Στο ματς με τους Γερμανούς ηπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες τόσο στο ημίχρονο, όσο και πολύ περισσότερο μετά το τέλος της 2ης παράτασης.

Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού; (21+)

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον για τον Αργύρη Πεδουλάκη, αφού η θέση του Έλληνα τεχνικού είναι πολύ επισφαλής μετά τα κακά αποτελέσματα

Ήδη έει αρχίσει η παρέλαση... ονομάτων για το ποιος θα τον διαδεχθεί.

Ο Ρικ Πιτίνο αν και είπε πως όσο είναι στην Εθνική, δεν θα βρεθεί στον πάγκο άλλης ομάδας, οι στοιχηματικές τον έχουν για μεγάλο φαβορί να επιστρέψει στον πράσινο πάγκο.

Πολύ κοντά του στοιχηματικά και ο Γιώργος Βόβορας, ενώ στην τρίτη θέση συναντάμε τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι που δεν έχει βρει ομάδα μετά την Αρμάνι.

Ονόματα-έκπληξη σαν τον Τρινκιέρι, τον Αλβέρτη βρίσκονται στο... κάδρο, ένω ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται στο 8.00.

Γιασικεβίτσιους και Ζέλικο είναι απίθανο να έρθουν πίσω αυτή τη στιγμή, όμως βρισκονται στο 9.00.

Λίγο πίσω τους είναι ο Λούκα Μπάνκι, ο οποίος έκανε το πέρασμα του από τον πάγκο της ΑΕΚ, ενώ ακριβώς σε ίδια απόδοση συναντάμε τον πρώην προπονητή των Σανς και πφρωταθλητή Ευρώπης με τη Σλοβενία, Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

Τελευταία Νέα