Παντελάκης: «Συγκεντρωμένες οι παίκτριες μου»

Παντελάκης: «Συγκεντρωμένες οι παίκτριες μου»

Παντελάκης: «Συγκεντρωμένες οι παίκτριες μου»

bet365

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη στην πρεμιέρα του Eurocup.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Παντελάκης της ομάδας του Πειραιά: «Είχαμε πει εξ αρχή να σταματήσουμε το παιχνίδι μέσα στην ρακέτα της Ναμίρ και την δημιουργία της Βάντεργουόλ. Αυτά τα πετύχαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, οι παίκτριες ήταν πολύ συγκεντρωμένες στο πλάνο που είχαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου για το πώς σχεδιάσαμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα στην επίθεση είχαμε πολλές φάσεις και αρκετές επιλογές, κρατάμε τη νίκη και το αποτέλεσμα.

Βελτιωνόμαστε και πάμε να παίξουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα που είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και στη συνέχεια στην Ισπανία με την Βαλένθια, που είναι και ο πρώτος μας ‘’τελικός’’ ουσιαστικά για το Eurocup».

Από τη μεριά της, η Τζέσικα Τόμας δήλωσε για το παιχνίδι: «Η άμυνα ήταν το κλειδί για μας. Είχαμε ενημερωθεί για το πώς αγωνίζεται η Ναμίρ ως ομάδα αλλά και ως μονάδες. Αυτό μας βοήθησε από την αρχή για να επιβληθούμε. Ηταν μία τέλεια ατμόσφαιρα και εκτελέσαμε ιδανικά όσα μας είπε ο προπονητής μας και έτσι κατακτήσαμε το θετικό αποτέλεσμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα