Τι «λένε» οι στοιχηματικές για την πορεία του Παναθηναϊκού στην EuroLeague (poll)

Τι «λένε» οι στοιχηματικές για την πορεία του Παναθηναϊκού στην EuroLeague (poll)

Gazzetta team
Τι «λένε» οι στοιχηματικές για την πορεία του Παναθηναϊκού στην EuroLeague (poll)

bet365

Η απόκτηση των Τζίμερ Φριντέρ και Ουέσλι Τζόνσον... εκτόξευσαν τις προσδοκίες στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Είναι αρκετό αυτό για να επιστρέψει στο Final 4 της Euroleague το «τριφύλλι»;

Eντυπωσιακές κινήσεις έχει κάνει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αυτό το καλοκαίρι, προσθέτοντας ποιότητα στο ρόστερ του.

Οι...πράσινοι έριξαν την πρώτη βόμβα με την απόκτηση του Τζιμέρ Φριντέτ, ενώ συνέχισαν να «τρελαίνουν» τον κόσμο τους και ολόκληρη την Ευρώπη με την ανακοίνωση του Ουέσλι Τζόνσον.

Το... τριφύλλι ανέβηκε επίπεδο και πλέον θα έχει μια εκπληκτική τριάδα αποτελούμενη από τους Καλάθη, Τζόνσον και Φριντέτ.

Οι προσδοκίες έχουν μεγαλώσει για την ομάδα, η οποία αν και βρίσκεται συνεχώς στα playoffs τα τελευταία χρόνια, δεν έχει καταφέρει να μπει στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Νικητής Euroleague 2019/20

Ο Παναθηναϊκός έχει να εμφανιστεί σε Final 4 της Euroleague από το 2012, κάτι που δεν ταιριάζει στην ιστορία της ομάδας.

Οι... πράσινοι μετρούν 6 κατακτήσεις Euroleague και σίγουρα θέλουν να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της κορυφής.

Όμως αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος.

Euroleague 2019/20: Παναθηναϊκός να μπει στα Playoffs

Την... παράσταση στο μεταγραφικό παζάρι έκλεψε η Μπαρτσελόνα, αφού τα... διέλυσε όλα με την απόκτηση του πρώην συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, Νίκολα Μίροτιτς. Όμως δεν έμεινε εκεί, αφού πρόσθεσε τους εξαιρετικούς Ντέιβις, Χίγκινς και Αμπρίνες και πλέον έχουν έναν και μοναδικό στόχο. Την κορυφή της Ευρώπης.

Η έτερη ομάδα της Ισπανίας δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, αφού απέκτησε τους Λαπροβίτολα και Μίκι, ενώ από σημαντικά γρανάζια έφυγε μόνο ο Αγιόν. Η Ρεάλ έχει σχεδόν το ίδιο ρόστερ με πέρυσι και για ακόμη μια σεζόν θα βασιστεί στην ομοιογένεια και τη χημεία της.

Αν και στην αρχή του καλοκαιριού, αρκετοί στάθηκαν στα οικονομικά προβλήματα της Φενέρ, οι Τούρκοι τους διέψευσαν όλους. Έκαναν δυο σπουδαίες κινήσεις, αφού έβαλαν στις τάξεις τους τον Ντε Κολό από την ΤΣΣΚΑ και ανέβασε επίπεδο τη ρακέτα της με την προσθήκη του εντυπωσιακού Ντέρικ Ουίλιαμς από τη Μπάγερν. Στο σύνολο του Ομπράντοβιτς θα αγωνίζεται και ο Βέστερμαν, ενώ Μέλι και Γκούντουριτς άνοιξαν τα πανιά τους για το ΝΒΑ.

Euroleague 2019/20: Παναθηναϊκός να μπει F4

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ,έκανε το «μπαμ» με τον Κουφό, ενώ σημαντικές προσθήκες είναι αυτές των Βόιτμαν, Στρέλνιεκς και Χίλιαρντ. Είχε απώλειες στα γκαρντ, καθώς αποχαιρέτησαν οι Χίγκινς, Ντε Κολό και Σέρχιο.

Η Εφές που πέρυσι πήγε στον τελικό της διοργάνωσης, θα βασιστεί στην ίδια συνταγή (Μπομπουά, Μπαλμπάι, Μοερμάν, Πλάις, Μίτσιτς, Άντερσον, Ντάνστον, Σιμόν), ενώ είναι πιθανό να μείνει και ο ηγέτης της, Λάρκιν. Πήρε και τον Πίτερς από την ΤΣΣΚΑ.

Εν κατακλείδι η απόδοση του Παναθηναϊκού για να μπει στο Final 4 έπεσε αλλά ακόμα δεν είναι φαβορί σε αντίθεση με το να δώσει το παρών στην τελική 8αδα και στα play off όπως μπορείτε να δείτε και στα links.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

Τελευταία Νέα