Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Γιασικεβίτσιους; (poll)

Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Γιασικεβίτσιους; (poll)

Gazzetta team
Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Γιασικεβίτσιους; (poll)

bet365

O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παραμένει ένας από τους πιο περιζήτητους προπονητές, αφού τον... γλυκοκοιτάζουν όχι μόνο Ευρώπη, αλλά και στο ΝΒΑ. Γνωρίζουν καλά πως μπορεί να κάνει... θαύματα στον πάγκο μιας ομάδας.

Η Ζαλγκίρις έχει μεγαλώσει στα χέρια του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος κάνει πράματα και θάματα στον πάγκο των Λιθουανών.

Την περσινή σεζόν έκανε τον... άθλο και την οδήγησε στο Final 4 της Euroleague, ενώ φέτος με απίστευτο ντεμαράζ τις τελευταίες αγωνιστικές της regularr season και νίκες σε Μαδρίτη και ΣΕΦ, μπήκε στα playoffs.

Ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος στη Ζαλγκίρις, όμως ακόμα δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει στην ομάδα του Κάουνας.

Αποτελεί ένα από τα πιο... καυτά προπονητικά ονόματα στην Ευρώπη, αφού για πάρτη του ταξίδεψαν στη Λιθουανία στελέχη των Καβαλίερς και των Γκρίζλις για να τον συναντήσουν.

Δείτε τις αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Γιασικεβίτσιους

Προτιμά την προοπτική του να έχει ρόλο πρώτου προπονητή και όχι assistant coach σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ.

Ακόμα και φέτος να μην φύγει από τη Ζαλγκίρις, σίγουρα είναι για πολύ παραπάνω και είναι θέμα χρόνου να ανοίξει τα φτερά του.

Η Μπαρτσελόνα τον έχει βάλει στο μάτι εδώ και καιρό, ενώ οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού του έχουν αδυναμία και αρκετοί από αυτούς πιστεύουν πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει και πάλι το τριφύλλι στον δρόμο των επιτυχιών στην Ευρώπη.

Θα μπορούσε να σταθεί σε οποιοδήποτε πάγκο των ομάδων που κάνουν κουμάντο στην Ευρώπη τα τελευταία 2-3 χρόνια.

Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ και Φενέρ δεν θα έλεγαν όχι σε μια συνεργασία στο μέλλον, αφού τώρα και οι 3 έχουν προπονητές που τους εμπιστεύονται απόλυτα.

Ομπράντοβιτς, Ιτούδης και Λάσο δεν κουνιούνται μέχρι στιγμής, αλλά η δυναμική του Σάρας δεν μπορεί να παραγνωρισθεί.

Δείτε τις αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Γιασικεβίτσιους

Το ΝΒΑ τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, αλλά αυτή τη στιγμή ο Σάρας δεν ψήνεται για να είναι βοηθός προπονητή όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Πάντως όσο κερδίζει εμπειρίες και δείχνει τα αποτελέσματα της δουλειάς του στη Euroleague, τόσο θα αυξηθούν οι επίδοξοι... μνηστήρες από τις ΗΠΑ.

Άλλωστε τον ξέρουν καλά και από την περίοδο που βρέθηκε ως παίκτης στο κορυφαία πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

 

Τελευταία Νέα