Παρτίζαν: «Μένουμε στο πρωτάθλημα για το καλό του μπάσκετ»

Παρτίζαν: «Μένουμε στο πρωτάθλημα για το καλό του μπάσκετ»

Παρτίζαν: «Μένουμε στο πρωτάθλημα για το καλό του μπάσκετ»

bet365

Η Παρτίζαν ανακοίνωσε ότι δεν θα αποχωρήσει από το σερβικό πρωτάθλημα παρά τις χθεσινές εξαγγελίες του προέδρου της, κι εξήγησε τους λόγους.

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαήλοβιτς ξέσπασε για τις συνθήκες του πρώτου τελικού του σερβικού πρωταθλήματος με τον Ερυθρό Αστέρα κι άφησε ανοιχτό το αποχώρησης από το πρωτάθλημα.

Σήμερα (11/6) η ομάδα του Βελιγραδίου συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη κι ανακοίνωσε πως συνεχίζει κανονικά, απαιτώντας άμεσες αλλαγές μετά από το τέλος των τελικών.

«Έπειτα από τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών στην σερβική Superleague και τα αίσχη που συνέβησαν εντός κι εκτός των τεσσάρων γραμμών, η διοίκηση της Παρτίζαν συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη σήμερα το πρωί όπου πάρθηκαν αποφάσεις σε ό,τι αφορά την παρουσία μας στο εθνικό πρωτάθλημα. Η Παρτίζαν βάζει το καλό του σερβικού μπάσκετ πάνω από όλα και θα συνεχίσει να συμμετέχει στη σειρά των τελικών με την ελπίδα να βελτιωθούν οι συνθήκες διεξαγωγής τους. Έχουμε παλέψει για το σερβικό μπάσκετ, έχουμε χτίσει την ιστορία μας και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το κλαμπ. Αφού, λοιπόν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, η Παρτίζαν απαιτεί άμεσες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα! Η νυν διοίκηση έχει δείξει ότι είναι ακατάλληλα, προκαλώντας ζημιά στη φήμη της λίγκας και του μπάσκετ της χώρας μας. Μιας χώρας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο Κύπελλο και EuroBasket. Το πρωτάθλημα μας δεν πρέπει να γίνει πεδίο αντιπαράθεσης προσωπικών συμφερόντων».

 

Τελευταία Νέα