Μήπως ήρθε η ώρα για διπλό;

Μήπως ήρθε η ώρα για διπλό;

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Μήπως ήρθε η ώρα για διπλό;

bet365

O Παναθηναϊκός κοντράρεται με τη Γκραν Κανάρια και ο γεροΓιοβάισα πιστεύει πως έφτασε η ώρα μετά από καιρό για διπλό των «πράσινων» στη Euroleague.

Γεια σας φίλοι μου!

Ξέρω τι θα λέτε. «Γιατί ρε γεροΓιοβάισα γράφεις πάλι για τον Παναθηναϊκό; Άσε ήσυχη την ομάδα, μην την γρουσουζεύεις». Σοβαροί άνθρωποι είμαστε, δεν γίνεται να τα πιστεύετε αυτά.

Ο λάτρης της βότκας ξέρει πολύ καλά πως οι εκτός έδρας το τριφύλλι δεν τα πάει καθόλου καλά στη Euroleague. Μετρά 10 ήττες και μόλις μια νίκη κοντρα στη Μπουντούτσνοστ.

Ο Ρικ Πιτίνο το λέει, το ξαναλέει και δεν θα σταματήσει να αναφέρεται σε αυτό. Η ομάδα του θα πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά στα εκτός έδρας. Αλλιώς δεν πρόκειται να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδο στα playoffs.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Σβετλάνα ονειρευόταν Κανάρια Νησιά και δεν γινόταν να της χαλάσω το χατίρι. Τι να κάνουμε γυναίκες είναι αυτές πρέπει να τις προσέχουμε.

Το τριφύλλι θα παίξει τα ρέστα του σε ένα ματς που είναι ζωής και θανάτου. Αν θες να κάνεις κάτι καλό στη διοργάνωση, θα πρέπει να πάρεις διπλά.

Μπορεί να λείπει ο Τόμας, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τις λύσεις, απλά θα πρέπει να δείξει ότι μπορεί. Να γυρίσει το τσιπάκι!.

Έφτασε η ώρα. Θα ρισκάρουμε λιγάκι. Δεν είναι καλό το απλό διπλό.

Πάμε για τα πολλά!

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Δελεαστικό το διπλό με -3.5 (1.63) και δεν θα είναι σοφό από την πλευρά σας να αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Έξυπνη κίνηση θα είναι και η εμπιστοσύνη σε ένα χαμηλό σκορ. Πολύ δύσκολο να πάει για 2ο σερί ματς ο Παναθηναϊκός σε υψηλό σκορ, ενώ ούτε η Γκραν Κανάρια βοηθά και πολύ για να μπουν πολλά καλάθια.

Κλείνει η δυάδα με το under 165.5 στο 1.65.

Καλή τύχη σε όλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα