Θα σπάσει το ρεκόρ καριέρας του κόντρα στην Xίμκι ο Μπόγρης;

Θα σπάσει το ρεκόρ καριέρας του κόντρα στην Xίμκι ο Μπόγρης;

Gazzetta team
Θα σπάσει το ρεκόρ καριέρας του κόντρα στην Xίμκι ο Μπόγρης;

bet365

Μποέμ, πλακατζής, χαλαρός, ο Γιώργος Μπόγρης, εκτός από ωραίος τύπος, ξέρει να παίζει καλά το πιν εν ρολ, να σκοράρει, να παίρνει ριμπάουντ και να κάνει τον Μπλατ να τρίβει τα χέρια του!

Μπόγρης με μουστάκι ή χωρίς; Μπόγρης στον πάγκο ή στο παρκέ; Ο Ντέιβιντ Μπλατ τα είπε όλα με μια ατάκα! «Είμαι στον χώρο πολλά χρόνια όπως ξέρετε και με την θέληση του Θεού θα παραμείνω για κάμποσα ακόμα, αλλά όπου πάω θα πάρω μαζί μου αυτόν τον παίκτη». Ενας απίθανος τύπος που η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δεν ξεσήκωσε θύελλα ενθουσιασμού, αλλά ο «Μπογρίνιο» με το πάθος του και την αυταπάρνηση του κέρδισε τον κόσμο της ομάδας.

Αλήθεια, ποιον παίκτη του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού θυμίζει ο Μπόγρης; Δε χρειάζεται να σκεφτείς πολύ, μιας και ο Τάσος Πάντος είναι ο... δίδυμος του! Ναι, δεν αποθεώθηκε για τις ντρίμπλες του, ούτε για τα γκολ του, αλλά ήταν πάντα ο παίκτης του προπονητή! Ο Πάντος με τον Βαλβέρδε και ο Μπόγρης με τον Μπλατ έχουν βρει τον καλύτερό τους εαυτό!

Αυτός ο τύπος των 210 εκατοστών είναι πλακατζής, το κάθε του καλάθι κι ένας νέος πανηγυρισμός. Ένα τρίποντο του Σπανούλη θα ξεσηκώσει τον κόσμο, αλλά κι ένα δικό του καλάθι θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Μποέμ τύπος, χαλαρός, αλλά ο παίκτης που θα καταλάβει αμέσως το σύστημα του Μπλατ. Μεγάλο πράγμα να έχεις αντίληψη και ο «Μπογρίνιο» το χει! Από το DNP στα παπούτσια του Μιλουτίνοφ; Κι όμως το πάλεψε όταν του ζητήθηκε κι έπεισε! Εξαιρετικός στο πικ εν ρολ, παίρνει αρκετά ριμπάουντ, πασάρει, κάνει τη δουλειά ενός καλού ψηλού. Είπαμε, δεν αποκτήθηκε για πρώτος σέντερ!

O «Μπογρίνιο» έχει αρπάξει την ευκαιρία που του δίνει ο Μπλατ από τα μαλλιά και δείχνει πόσο χρήσιμος είναι για τον Ολυμπιακό. Ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στους ερυθρόλευκους, όμως ο Έλληνας ψηλός καταφέρνει να δίνει σημαντικές λύσεις όσο πατάει παρκέ.

Ο Γ. Μπόγρης να Σκοράρει Οver 12,5 Πόντους vs Kίμκι(21+)

Είναι φοβερό τυπάκι ο Γιώργαρος με τρομερή αίσθηση του χιούμορ. Είπαμε, όταν ο Μπλατ δηλώνει πως όπου και αν πάει θα σε πάρει, μαζί του, μάλλον κάτι κάνεις καλά. Ο Μπόγρης κάνει σπουδαία δουλειά στη ρακέτα στα 4 ματς που έχει δώσει ο Ολυμπιακός με ΑΕΚ, Μπασκόνια, Ρεάλ, Προμηθέας) μετρά 9 πόντους μέσο όρο με 72% στο δίποντο, 3,7 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει για το ματς με τους Μαδριλένους. Εκεί έκανε το καλύτερο ματς της καριέρας του στη Euroleague, αφού μέτρησε 12 πόντους. Ο αθεόφοβος δεν έχασε σουτ, καθώς μέτρησε 6/6 δίποντα. Μάλιστα κατέβασε 3 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ. Εξαιρετικός ήταν και στην δύσκολη αποστολή των ερυθρολεύκων στον Προμηθέα. Μέσα στην Πάτρα μέτρησε 14 πόντους με 7/1 σουτ, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Νέος αντίπαλος η Κίμκι! Θα σπάσει το δικό του ρεκόρ καριέρας ο Γιώργος Μπόγρης​; (21+)

Πάντα όταν επιστρατεύεται από τον κόουτς των «ερυθρολεύκων» δίνει τα πάντα στο παρκέ και αυτό το αναγνωρίζει ο Μπλατ. Είναι απόλαυση να σου δίνει συνέντευξη γιατί στην κουβέντα μαζί του ποτέ δεν πλήττεις όπως έχει αποδείξει τόσες και τόσες φορές. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια και ο Μπόγρης διέψευσε αυτούς που έλεγαν πως δεν είναι για πολλά πράγματα. Μια τετράδα αγώνων ήταν αρκετή...

 

Τελευταία Νέα