Τέρμα τα... γκάζια ο Ολυμπιακός

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Τέρμα τα... γκάζια ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται με την ψυχολογία στα ύψη την Μπασκόνια (21:00) μετά τις νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με τον γεροΓιοβάισα να εμπιστεύεται την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ.

Γεια σας φίλοι μου.

Έιμαστε έτοιμοι για άλλη μια διαβολοβδομάδα της Euroleague. Ξεκίνημα με το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπασκόνια στο ΣΕΦ (21:00).

Ο γεράκος παρακολούθησε τα προηγούμενα ματς των Πειραιωτών με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και είδε την ομάδα του Μπλατ σε μεγάλα κέφια.

Δύο εντυπωσιακές νίκες που δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Με την Μπασκόνια φυσικά και είναι το φαβορί. Μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ πιο σταθερός, ενώ έχει πιο πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ.

Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στη βαθμολογία θα καταλάβει πολλά. Από τη μία το 10-6 του Ολυμπιακού και από την άλλη το 7-9 των Βάσκων.

Έχει κάνει κάποιες σημαντικές εκτός έδρας νίκες η Μπασκόνια, όμως με χειρότερες ομάδες από το σύνολο του Μπλατ.

Η Σβετλάνα μου λέει να μην ξεγράψω τους Βάσκους, αλλά ο λάτρης της βότκας ξέρει πως οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν πρόβλημα να φτάσουν στη νίκη.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πάμε λοιπόν με τον άσσο με -.5.5 στο 1.62. Με δελεάζει.

Υπέροχο είναι και το over 158.5 στο 1.67.

Ελπίζω να σας ικανοποιούν αυτά. Για όποιον θέλει περισσότερο ρίσκο ας βάλει και το διπλό της Εφές στο 2.40. Μεγάλο απόδοση μόνο για τους τολμηρούς.

Καλή τύχη σε όλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα