Απολαυστική ντερμπάρα στο ΣΕΦ με υψηλό σκορ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Απολαυστική ντερμπάρα στο ΣΕΦ με υψηλό σκορ!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα δεν κρατιέται ενόψει του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (21:00) στο ΟΑΚΑ και ποντάρει πως το ματς θα πάει σε υψηλό σκορ.

Γεια σας φίλοι μου και καλή χρονιά να έχουμε.

Ο γεράκος επέστρεψε 10 κιλά πιο βαρύς μετά το φαγοπότι των γιορτινών ημερών. Πήραν... φωτιά τα πιρούνια, αλλά πλέον οφείλω να κρατήσω ένα επίπεδο και να σας πληρώσω για άλλη μια φορά με τις προβλέψεις μου.

Ματσάρα έχουμε στη Euroleague, αφού ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (4/1, 21:00).

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μου αρέσει το χρονικό σημείο που θα δούμε αυτή τη ματσάρα.

Από τη μία το τριφύλλι έχει μεταμορφωθεί με τον Πιτίνο στο πάγκο. Πίεση σε όλο το γήπεδο, ενέργεια στην άμυνα, περισσότερη φαντασία στην επίθεση και γενικότερα μια εντελώς διαφορετικη προσέγγιση σε σχέση με αυτά που βλέπαμε τον προηγούμενο καιρό.

Η νίκη με την ΤΣΣΚΑ έφτιαξε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ψάχνουν 2η σερί μεγάλη νίκη μέσα στο ΣΕΦ.

Από την άλλη οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε καλύτερη θέση στην βαθμολογία, αφού είναι στο 9-6 και προσπαθούν να μπουν στην πρώτη 4άδα.

Η ήττα από την Νταρουσάφακα παραξένεψε πολλούς, ωστόσο το ντέρμπι αιωνίων δεν έχει καμιά σχέση. Ο Μπλατ έχει δείξει πολύ καλά δείγματα γραφής μέχρι τώρα, κερδίζοντας τον κόσμο των Πειραιωτών.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Βλέπω υψηλό σκορ στο ΣΕΦ, αφού οι δυο ομάδες έχουν πολλά όπλα στη φαρέτρα τους και μπορούν να παίξουν γρήγορο μπάσκετ. Θα προσπαθήσουν να τρέξουν και οι δύο, αντλώντας ενέργεια από την άμυνα.

Ωραίο το over 152.5 στο 1.75. Δεν θα σας αφήσω μόνο με αυτό μην φωνάζετε. Θα επιλέξω και το over 76.5 στο ημίχρονο στο 1.85.

Γεια σας, πάω βολτίτσα με την Σβετλάνα μου!

Καλή τύχη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα