Τα gazzetta awards του Ζήση Σαρικόπουλου!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Τα gazzetta awards του Ζήση Σαρικόπουλου!

bet365

Ο Έλληνας σέντερ της Τσμόκι Μινσκ, Ζήσης Σαρικόπουλος, πήρε μέρος στην μεγάλη ψηφοφορία του gazzetta.gr και επέλεξε τους κορυφαίους της χρονιάς.

Επιστροφή χρημάτων* στο Σ. Α. Σπερς – Μπόστον Σέλτικς και σούπερ αποδόσεις στο ΝΒΑ από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο θεσμός των Gazzetta Awards - powered by Garmin συνεχίζεται και φέτος. Το gazzetta.gr και η Garmin σε καλούν να ξεχωρίσεις τους κορυφαίους με την ψήφο σου, στην μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Στην ψηφοφορία έλαβε μέρος και ο Έλληνας σέντερ της Τσμόκι Μινσκ, Ζήσης Σαρικόπουλος!

Αθλητής της Χρονιάς: «Γιάννης Αντετοκούνμπο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον Γιάννη, τα επιτεύγματα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ξεπερνούν τα όρια του αθλήματος. Πρεσβεύει τον ελληνικό αθλητισμό επάξια παγκοσμίως. Απ τους βασικούς υποψήφιους για το βραβείου του MVP φέτος στο NBA!».

Αθλήτρια της Χρονιάς: «Κατερίνα Στεφανίδη. Άλλη μια χρονιά τα σάρωσε όλα στον στίβο, διακρίσεις και μετάλλια παντού, πανευρωπαϊκό, παγκόσμιο και τρίτο Diamond League!».

Ομάδα της Χρονιάς: «ΑΕΚ (μπάσκετ). Δύο τρόπαια στην ίδια σεζόν λένε τα πάντα για την χρονιά που είχε η ΑΕΚ. Μέσα από αλλαγές και δυσχέρειες κέρδισε το κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας δίκαια στον τελικό και κατόρθωσε να φτάσει στο τέλος της διαδρομής του Champions League!».

Προπονητής της Χρονιάς: «Δημήτρης Ράφτης. Ήμουν πολύ κοντά στο να ψηφίσω τον Πετρούνια για αθλητή της χρονιάς. Πέρα απ τα χρυσά που μας έχει πλέον συνηθίσει, η αυταπάρνηση του να αγωνιστεί με σοβαρό πρόβλημα στον ώμο τα λέει όλα. Πιστεύω πως ο κύριος Ράφτης έχει τεράστιο ρόλο σε όλη την πορεία, καθώς βρίσκεται πίσω από αυτές τις επιτυχίες και τα επιτεύγματα!».

Αθλητής/τρια με Αναπηρία της Χρονιάς: «Αριστείδης Μακροδημήτρης. Από την πρώτη φορά που τον παρακολούθησα έμεινα άφωνος. Μεγάλος αθλητής με πολύ πετυχημένη χρονιά και τρία μετάλλια σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!».

Garmin Fair Play της Χρονιάς: «Θεωρώ πως όταν βλέπεις έναν τόσο μεγάλο αθλητή και μαχητή, όπως ο Ναδάλ, να παραδέχεται λάθος του και να το παίρνει πάνω του πάνω στην ένταση του αγώνα και της στιγμής, τότε υποκλίνεσαι. Προσωπικά, αυτή είναι η έννοια του σωστού και υγιή αθλητισμού και το είδαμε στο υψηλότερο επίπεδο».

Η ψηφοφορία για τα Gazzetta Awards 2018 - powered by Garmin συνεχίζεται.

Οι υποψήφιοι είναι πολλοί, με σημαντικές αθλητικές διακρίσεις. Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards