Προπονήθηκαν στη Γαλλία οι «ερυθρόλευκες» (pics)

Προπονήθηκαν στη Γαλλία οι «ερυθρόλευκες» (pics)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Προπονήθηκαν στη Γαλλία οι «ερυθρόλευκες» (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη γαλλική Κάρολο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα του Ολυμπιακού με την Κάρολο στη Γαλλία για την Euroleague, με τον προπονητή της ομάδας του Πειραιά, Γιώργο Παντελάκη να δηλώνει:

«Παίζουμε απέναντι σε μια αντίπαλο που παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο στην έδρα της και έχει δύο νίκες μπροστά στο κοινό της. Σε αυτό το γήπεδο έχουν ηττηθεί η Σοπρόν και η Χατάι, κάτι που από μόνο του λέει πολλά αναφορικά με τη δύναμη της.

Από την μεριά μας έχουμε μελετήσει την Κάρολο και θέλουμε να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι σε σχέση με την προηγούμενη μας παρουσία στην διοργάνωση. Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όμως έτσι είναι όλα τα ματς σε αυτό το επίπεδο. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το θετικό αποτέλεσμα και να γυρίσουμε στην Ελλάδα με τη νίκη».

Από την πλευρά της η Εβίνα Σταμάτη, δήλωσε: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για την Euroleague. Εμείς πρέπει από την μεριά μας να ακολουθήσουμε την στρατηγική μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι στην Καρόλο. Προέρχεται και αυτή από ήττα και θα έχει στο μυαλό της το πως θα επανορθώσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα