Πόσο μπάσκετ αντέχεις;

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Πόσο μπάσκετ αντέχεις;

bet365

O γεροΓιοβάισα ανοίγει σαμπάνιες για το γιορτάσει τη σημερινή μέρα, καθώς το μενού έχει Εθνική Ελλάδος, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Γεια σας φίλοι μου!

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα πως θα έρθει η στιγμή που την ίδια μέρα θα παίζουν Εθνική Ελλάδος, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Κι όμως ζήσαμε να το δούμε και αυτό και πετάμε από τη χαρά μας.

Ο γεροΓιοβάισα παίρνει θέση μάχης και ανυπομονεί για το τζάμπολ στα ματς.

Την «επίσημη αγαπημένη» δεν θα την ακουμπήσω στοιχηματικά στο ματς με τη Γερμανία αλλά θα επικεντρωθώ στις μάχες των ελληνικών ομάδων για τη Euroleague.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

H Σβετλάνα με πίεζε εδώ και καιρό να πάμε στη Μόσχα, στην πατρίδα για να δούμε την αναμέτρηση της Χίμκι με τον Παναθηναϊκό (19:00). Παρόλο που ήξερα πως αν δεν την πάω, θα έχει γκρίνια για πολλές μέρες αποφάσισα να μείνω Ελλάδα. Κουραστηκα με τόσο ταξίδια.

Άλλωστε ο γεράκος μετά από τόσες κατάρες που έχει δεχθεί από τον κόσμο, τις φορές που τους στέλνει κουβά, φοβάται να μπει στο αεροπλάνο. Δεν θέλω να πέσει και να πάρω στο λαιμό μου και άλλους ανθρώπους.

Ας σοβαρευτούμε λιγάκι.

Η ομάδα του Πασκουάλ έχει απογοητεύσει με τα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Μοναδικό διπλό αυτό με την Μπουντούτσνοστ. Ακόμα και αυτό όμως ήρθε δύσκολα.

Aπό την άλλη το σύνολο του Μπαρτζώκα έχει πάρει τα πάνω του, αφού μετρά 2 σερί νίκες και πήγε στο 3-6.

Μεγάλο πλήγμα για τους Ρώσους η απουσία του Σβεντ και θα πρέπει να δούμε πως θα ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες.

Δεν εμπιστεύομαι τον Παναθηναϊκό στα εκτός έδρας και έτσι θα πάω στο πιο safe του άσσου με +4.5 (1.75). Μια επιλογή που δείχνει πως αφήνω παραθυράκι στους πράσινους για νίκη-θρίλερ

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο ΣΕΦ (21:30) οι ερυθρόλευκοι θα κοντραριστούν με την Μπουντούτσνοστ. Σίγουρα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και για αυτό θα παίξουμε με τα handicap.

Φτιάχνει το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στη διοργάνωση και οι παίκτες του Μπλατ θα θέλουν να εντυπωσιάσουν απέναντι σε μια ομάδα που έχει ρεκόρ 2-7, αλλά προέρχεται από νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Ο άσσος με -12.5 πληρώνει 1.66. Μου αρέσει και θα το πάρω και θα φύγω.

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα