Σκληρό «πόκερ» στην Τουρκία!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Σκληρό «πόκερ» στην Τουρκία!

bet365

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Τουρκία κόντρα στην Εφές (19:30) και ο γεροΓιοβάισα θέλει να απολαύσει την... μάχη των πάγκων μεταξύ Πασκουάλ και Αταμάν.

Γεια σας φίλοι μου!

Μετά την μάχη του Ολυμπιακού με την Φενέρ, οι ελληνοτουρκικές μάχες συνεχίζονται με το ματς του Παναθηναϊκού με την Εφές (19:30).

Προσπάθησα να κρατηθώ για λίγο εκτός μπάσκετ, αφού τώρα τελευταία η Σβετλάνα μου κάνει παράπονα πως την παραμελώ. Ωραίο το άθλημα, αλλά δεν θέλουμε να χάσουμε και την Σβετλάνα.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πάλι καλά που πρόλαβα να βρω λίγο χρόνο. Δεν ήθελα να σας αφήσω παραπονεμένους, ειδικά μετά το... κράξιμο που δέχομαι τις τελευταίες εβδομάδες. Εντάξει το παραδέχομαι. Είναι δικαιολογημένο. Θα γυρίσει ο... τροχός!

Ο γεροΓιοβάισα θεωρεί πως το ματς των «πρασίνων» κόντρα στην Εφές θα κριθεί εν πολλοίς από την... μάχη των πάγκων. Θα υπερισχύσει ο Πασκουάλ, ή μήπως ο Αταμάν θα πάρει αυτήν την παρτίδα... σκάκι;

Θεωρώ πως το ματς θα είναι κλειστό μέχρι το τέλος. Οι Τούρκοι εντυπωσιάζουν φέτος, ενώ στο ρόστερ τους έχουν τους δύο πιο εύστοχους παίκτες στα τρίποντα. Άντερσον και Mίσιτς κάνουν... θραύση φέτος και βοηθούν πολύ τους Τούρκους.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει τον φοβερό Νικ Καλάθη που φτιάχνει όλο το παιχνίδι της ομάδας και ξέρει πότε πρέπει να εκτελέσει και πότε πρέπει να πασάρει. Mέχρι στιγμής το τριφύλλι μετρά μία νίκη (κόντρα στην Μπουντούτσνοστ) και μία ήττα (απέναντι στη Μπάγερν).

Ντερμπάκι βλέπω και έτσι θα πάμε στην επιλογή του διπλού με +4.5 στο 1.65. Αν χάσει ο Παναθηναϊκός, θα χάσει πολύ δύσκολα.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Κάτι θέλω να βρω τώρα για να φτιάξω τη δυαδούλα.

Ωραίο το under 161.5 (1.67).

Εμπιστευτείτε τον... γεράκο και δεν θα χάσετε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα