Ντέρμπι «αιωνίων» χωρίς... γεράκο δεν γίνεται!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ντέρμπι «αιωνίων» χωρίς... γεράκο δεν γίνεται!

bet365

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:00) για την 6η αγωνιστική της Euroleague και ο γεροΓιοβάισα παίρνει θέση... μάχης, θέλοντας να δείξει στους πιστούς ακόλουθους τον δρόμο προς το ταμείο.

Γεια σας φίλοι μου!

Έφτασε η ώρα για το πιο ενδιαφέρον ματς της Euroleague. Φυσικά μιλάω για το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (21:00).

Ο γεροΓιοβάισα θα απολαύσει την μάχη από κοντά, καθώς θα πάρει τη Σβετλάνα και θα πεταχτεί μια βόλτα στο ΟΑΚΑ.

Η αγάπη μου είχε όρεξη για γήπεδο και εγώ δεν θα μπορούσα να της χαλάσω χατήρι. Δύσκολα μπορείς να βρεις το δίκιο σου απέναντι σε μια γυναίκα.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το ντέρμπι έρχεται σε μια χρονική στιγμή που καμιά ομάδα δεν έχει ξεχωρίσει με την απόδοση της και αναμένεται μεγάλο «θρίλερ».

To OAKA είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό, όμως δεν θεωρώ πως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Τουλάχιστον με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Οι «πράσινοι» μετρούν δύο νίκες σε 3 εντός έδρας ματς, αφού η Ζαλγκίρις του Σάρας έφυγε με ένα τεράστιο διπλό από την Ελλάδα.

Από την άλλη το σύνολο του Μπλατ έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο και στα τρία φετινά του ταξίδια. Μεγάλες νίκες στις έδρες των Μπασκόνια και Χίμκι, ενώ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ λύγισε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Δύσκολο ματς και δεν θέλω να εκτεθώ (για άλλη μια φορά), προβλέποντας τον τελικό νικητή. Άλλωστε βλέπω και τα σχόλια που κάνετε για τον Ρώσο λάτρη της βότκας και στεναχωριέμαι. Γιατί τόσο... μίσος ρε παιδιά για τον... γεράκο; Είπαμε περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, αλλά θα γυρίσουμε και πάλι στον παλιό καλό καιρό των σερί ταμείων.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Χαμηλό σκορ βλέπω στο ΟΑΚΑ και σίγουρα το under 155.5 στο 1.65 έχει την... γλύκα του.

Υπέροχο είναι και το διπλό του Ολυμπιακού με +6.5 (1.65). Προσοχή δεν λέω πως θα κερδίσουν oι ερυθρόλευκοι, απλά θεωρώ πως αν χάσουν, θα χάσουν δύσκολα.

Ακολουθείστε τον... γεράκο και δεν θα το μετανιώσετε.

Κάτι μου λέει πως Λάνγκφορντ και Παπανικολάου θα κάνουν μεγάλο ματς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα