Σωτηρίου: «Δε θέλουμε να έρχονται να βλέπουν... την Ακρόπολη»

Σωτηρίου: «Δε θέλουμε να έρχονται να βλέπουν... την Ακρόπολη»

Σωτηρίου: «Δε θέλουμε να έρχονται να βλέπουν... την Ακρόπολη»

bet365

Η Κατερίνα Σωτηρίου αναφέρθηκε στην ήττα από την Κουρσκ και στον εγωισμό των παικτριών του Ολυμπιακού.

Η Ελληνίδα φόργουορντ μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ντιναμό Κουρσκ στους εκπροσώπους του Τύπου.

Η Κατερίνα Σωτηρίου η οποία έπαιξε καταπληκτικά ανέφερε αρχικά, «η Ντιναμό Κουρσκ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ένα από τα φαβορί. Έτσι η εμφάνιση που κάναμε μας δίνει κουράγιο και ελπίδες για την συνέχεια. Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να δουλεύουμε σκληρά. Δουλεύουμε τις αδυναμίες, παλεύουμε και πιστεύω πως θα έρθει η νίκη. Είμαι εγωίστρια όπως και όλη η ομάδα και δεν θέλουμε να κάνουμε απλά μι καλή εμφάνιση. Θεωρώ πως δεν χάνουμε απλά κερδίζουμε κάτι και τεχνικά και ψυχολογικά. Συνεχίζουμε με τον ίδιο στόχο και ζήλο για το αποτέλεσμα. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί εκτός και εντός παρκέ».

Για την ίδια έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του κόσμου, «ο κόσμος του Ολυμπιακού με έκανε να ανατριχιάσω, ειδικά στη χαμένη μου βολή. Το χειροκρότημά τους ήταν πολύ σημαντικό για εμένα και μας κάνει να συνεχίζουμε να παλεύουμε. Δεν θέλουμε οι άλλες ομάδες να έρχονται στην Ελλάδα απλά για να βλέπουν την… Ακρόπολη».

Όσο για την άμυνα πάνω στην Μπριάνα Στιούαρτ: «Ξεκίνησα με την Πέτροβιτς και στην πορεία μάρκαρα και στην Στιούαρτ. Αυτό ήταν ένα έξτρα κίνητρο και να προσπαθώ να κερδίσω κάθε μάχη. Κάθε ριμπάουντ είναι μια μάχη και πάντα συνεχίζω να παλεύω. Δεν βλέπω απέναντι μου ποια είναι. Όπως μας είπε και ο κόουτς, είναι απλά μια παίκτρια με δύο χέρια, δύο πόδια και ένα κεφάλι”.

 

Τελευταία Νέα