Χωρίς τον Βεργίνη στη Φινλανδία ο Άρης

Χωρίς τον Βεργίνη στη Φινλανδία ο Άρης

Gazzetta team
Χωρίς τον Βεργίνη στη Φινλανδία ο Άρης

bet365

Με 11 παίκτες και χωρίς τον ασθενή Δημήτρη Βεργίνη ταξιδεύει στην Φινλανδία η αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση με την Κατάγια (7/11, 18:30).

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «BerryBurst» έφτασε στη Vistabet.gr!

Για την ακρίβεια περιμένει πραγματική «Οδύσσεια» τους «κίτρινους» αφού μετά τον ενδιάμεσο σταθμό στην Κωνσταντινούπολη θα πρέπει να «πετάξουν» για το Ελσίνκι και από εκεί για την πόλη Γιόνσου η οποία αποτελεί και τον τελικό προορισμό. Ο Βαγγέλης Αγγέλου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Τζόουνς, Κάιζερ, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκι, Χάρις και Αγγέλου.

Στο μεταξύ, ο assistant coach του τεχνικού της ομάδας, Βαγγέλης Σπυρίδης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας για το παιχνίδι με τη φινλανδική ομάδα, υπογράμμισε: «Κομβικό σημείο για τη συνέχεια της πορείας μας στο FIBA Europe Cup, είναι o αγώνας με τη Κατάγια. Στόχος μας είναι η νίκη που θα μας διατηρήσει στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Σε σχέση με την πρώτη αναμέτρηση, θα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα ένας εναντίον ενός, ένας τομέας, στον οποίο στο πρώτο παιχνίδι δεχθήκαμε τους περισσότερους πόντους. Επίσης, θα πρέπει να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ, κάτι που δεν κάναμε στο γήπεδο μας, με αποτέλεσμα να δεχθούμε εύκολους πόντους. Μας περιμένει ένα δύσκολο ταξίδι για τη Φινλανδία. Σίγουρα η κούραση είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε, προκειμένου να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης».

 

Τελευταία Νέα