Έτοιμα για την πρεμιέρα της EuroLeague τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Έτοιμα για την πρεμιέρα της EuroLeague τα κορίτσια του Ολυμπιακού

bet365

Το πρώτο της παιχνίδι στην EuroLeague ετοιμάζεται να δώσει η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία υποδέχεται στο κλειστό Κανήθου Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης» τη Φενέρμπαχτσε για την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Στην ιστορική πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» στην διοργάνωση, ο Γιώργος Παντελάκης δεν υπολογίζει μονάχα την Ρίτα Ρασίντ, η οποία συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα της για την αποθεραπεία της. Η αποστολή αποτελείται από τις Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

Για το παιχνίδι στην Χαλκίδα με την τούρκικη ομάδα, ο προπονητής Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Μετά τις αναμετρήσεις με την Βίσλα στην προκριματική φάση της EuroLeague, ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στους ομίλους. Περιμένουμε με ανυπομονησία το αυριανό παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παρκέ. Μία ισάξια ομάδα με όλες στον όμιλό μας και που θα διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια σαν Ολυμπιακός ανεξαρτήτου αντιπάλου. Θέλουμε τον κόσμο της Χαλκίδας στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει στην πρεμιέρα μας και να μας δώσει την ώθηση για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Από τη μεριά της η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, τόνισε για το παιχνίδι: «Περιμέναμε πως και πως αυτήν την στιγμή. Είναι σίγουρα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος η Fenerbahce όμως εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας στο παρκέ και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τη νίκη. Είμαστε Ολυμπιακός και διεκδικούμε μόνο τη νίκη με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε. Δεν αγωνιζόμαστε στην φυσική μας έδρα, όμως πιστεύω ότι ο κόσμος μας στην Χαλκίδα θα μας αγκαλιάσει και θα μας βοηθήσει απέναντι στην Φενερ».

 

Τελευταία Νέα