Μενουδάκος: «Η απουσία του Γκος ήταν κίνητρο»

Μενουδάκος: «Η απουσία του Γκος ήταν κίνητρο»

Gazzetta team
Μενουδάκος: «Η απουσία του Γκος ήταν κίνητρο»

bet365

Ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου, Δημήτρης Μενουδάκος, μίλησε για τον δεύτερο φιλικό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπαχτσεσεχίρ αλλά και για το πώς αντιμετώπισε η ομάδα τα προβλήματα των απουσιών.

Ο ασίσταντ κόουτς των «ασπρόμαυρων» εξήγησε αρχικώς τι κρατάει από τον σημερινό αγώνα: «Αυτό που κρατάμε και αυτό που θέλαμε να δούμε είναι η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα. Περιμέναμε μετά την χθεσινή πολύ μέτρια εμφάνισή μας να αντιδράσουμε, όσες δικαιολογίες κι αν υπάρχουν, καθώς δεν στεκόμαστε σε αυτές. Η ομάδα αντέδρασε, κυρίως μέσα από την άμυνα και φάνηκε ξεκάθαρα στον τομέα των ριμπάουντ, τα οποία δείχνουν τη θέληση που έχει ένας παίκτης για να πάει στην μπάλα. Είχαμε σχεδόν 50 ριμπάουντ απέναντι σε μια ομάδα, η οποία παίζοντας με πολλά σουτ, όπως οι περισσότερες ομάδες του Στέφανου Δέδα, δυσκολεύουν τον αντίπαλο να πάρει το ρμπάουντ και αναγκάζουν περισσότερους παίκτες να εμπλακούν στο κυνήγι τους».

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Σε ό,τι αφορά τον βαθμό δυσκολίας με τις απουσίες, ανέφερε: «Όπως είπαμε δεν θέλουμε να έχουμε καμία δικαιολογία όταν μιλάμε για την ομάδα μας. Εγώ πιστεύω ότι η απουσία του Φιλ Γκος, ο οποίος είναι αδιαμφισβήτητα ο ηγέτης μας, συσπείρωσε την ομάδα και έκανε όλους τους παίκτες να βγουν μπροστά και να παίξουν λίγο καλύτερα από όσο μπορούν. Θεωρώ ότι η απουσία του ήταν κίνητρο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, κάθε μέρα για εμάς, είναι ένα καινούριο παιχνίδι»

 

Τελευταία Νέα